[Français Français]
[Contact]

NieuwsKoppen België

🔒
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderAlle Nieuwskoppen

Famke Louise krijgt straffe rol als actrice: “Een droom die uitkomt”

Door Koen De Nef

De Nederlandse zangeres Famke Louise mag binnenkort meespelen in ‘The Christmas Show’ die dit jaar draait rond het sprookje ‘Doornroosje’. Ze zal te zien zijn als fee.

Leuk nieuws voor Famke Louise! De 20-jarige zangeres van onder meer ‘Vroom’ en ‘Op Me Monnie’ timmert nu ook stevig aan een carrière als actrice, en die zal een serieuze boost krijgen door haar nieuwste rol. Famke mag immers Fee Fresh spelen, een van de komische feeën in de speciale kerstversie van ‘Doornroosje’.

‘Famke Louise’-fee

De populaire zangeres was helemaal in de wolken met het nieuws. “Om een van de feeën te spelen in mijn favoriete sprookje is een droom die uitkomt! Wie zal ik komen opzoeken in z’n dromen?”, schrijft ze op Instagram.

Famke beweert zichzelf te herkennen in het personage. “Mijn personage wil er altijd goed uitzien. Daar komt het eigenlijk op neer. Het karakter is best wel gebaseerd op mij. We hebben veel gemeenschappelijke kenmerken. Ik ga proberen om heel erg mijzelf erin te leggen. Het moet echt een ‘Famke Louise’-fee worden. Misschien zelfs met chains om mijn nek”, vertelt ze aan RTL Boulevard.

Liefde en saamhorigheid

De vijfde editie van ‘The Christmas Show’ is gebaseerd op het verhaal van ‘Doornroosje’, maar werd door bedenkers Carlo Boszhard en Maurice Wijnen omgetoverd tot een kerstverhaal. “Het gaat over een meisje dat wakker gekust wordt door de liefde van haar leven. Lukt het om na honderd jaar slaap met kerst haar droomprins te vinden? Dat past perfect bij de kerstgedachte. Het gaat om liefde en saamhorigheid. En met het decor, kostuums en kerstmuziek zoals ‘Silent Night’ maken we er een echt kerstspektakel van”, aldus Boszhard, die het verhaal aan elkaar zal praten. De rol van ‘Doornroosje’ wordt vertolkt door Celinde Schoenmaker.

De vijfde editie van ‘The Christmas Show’ vindt plaats op 21 en 22 december in de Ziggo Dome in Amsterdam. Tickets zijn HIER verkrijgbaar.

Het bericht Famke Louise krijgt straffe rol als actrice: “Een droom die uitkomt” verscheen eerst op Metro.


Politie gedegouteerd door persoon die konijn in brand steekt

Door Koen De Nef

De politie van Apeldoorn is ontzettend boos op de persoon die zijn of haar konijn in brand heeft gestoken. De agenten konden het arme beestje blussen, maar het was zo zwaar toegetakeld dat het moest worden ingeslapen.

Agenten patrouilleerden zondagnacht op de Woudhuizermark in Apeldoorn. Plots zagen ze een brandende doos in het midden van de weg. Toen ze dichterbij kwamen, sprong er een brandend konijn uit. “Opeens begon de vuurhaard te bewegen en sprong er een brandend huiskonijn uit het vuur. Wij hebben al klappend het vuur van het konijn afgeslagen”, vertelt de politie op Facebook.

Het konijn had zoveel brandwonden dat het niet meer te redden was. De politie heeft het moeten laten inslapen.

“Heb je geen gevoel?”

De agenten waren zodanig aangeslagen door de dierenmishandeling dat ze de nog onbekende eigenaar van het beestje een uitbrander gaven op Facebook. “Blijkbaar vond jij het nodig om zo met jouw huisdier om te gaan. Wilde jij van het konijn af? Maakte hij te veel rotzooi? Vond je het nodig om het konijn in een doos te stoppen en er een jas overheen te leggen en dan het konijn in brand te steken? Was dat allemaal nodig? Had je het konijn dan niet beter ergens anders aan kunnen bieden? Of heb jij geen gevoel? Deed het jou dan helemaal niks? Wij zijn in iedere geval ontzettend kwaad”, klinkt het.

Op zoek naar eigenaar

De politie is nog steeds op zoek naar de eigenaar en roept via Facebook op om mee uit te kijken. “Mocht u het konijn herkennen of weten van wie het konijn is? Dan verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons te nemen”, luidt het.

Het bericht Politie gedegouteerd door persoon die konijn in brand steekt verscheen eerst op Metro.


Matthijs van Nieuwkerk hint naar het einde van ‘De wereld draait door’

Door Maren Vanhouche

De Nederlandse zender NPO1 start op 2 september met de uitzending van het vijftiende seizoen van ‘De wereld draait door’. Hoewel presentator Matthijs van Nieuwkerk helemaal klaar zit om de talkshow in goede banen te leiden, heeft de Nederlander laten vallen dat het misschien wel de laatste keer is.

Fans van de Nederlandse talkshow ‘De wereld draait door’ moeten in 2021 misschien op zoek naar nieuw tijdverdrijf op weekavonden. Presentator Matthijs van Nieuwkerk heeft namelijk laten vallen dat volgend jaar misschien wel het einde markeert van het programma. In de nieuwste editie van het tijdschrift LINDA speculeert de Nederlander openlijk over het einde van de show. “Ik heb het idee dat zoals er destijds een aantal redenen waren om bij ‘DWDD’ te blijven, er nu een aantal redenen zijn om er in het voorjaar mee te stoppen”, vertelt hij in het interview.

“Nieuwe horizon”

‘De wereld draait door’ was van de meet af aan een succes in Nederland. Het programma drukte vooral zijn stempel op de Nederlandse cultuur en actualiteit. Zo gaan boeken die besproken worden tijdens de show vlotjes over de toonbank in de winkel. Niettemin loopt in 2020 het contract van van Nieuwkerk af en dus lijkt de presentator zijn blik te verleggen naar andere avonturen. “Het belangrijkste is dat ik straks nog iets anders wil in mijn leven. Een nieuwe horizon”, vertelt hij. Op pensioen gaan behoort niet tot de plannen van de 58-jarige Nederlander. Hij denkt eerder aan een grote reis, het kopen van boot of een verhuis naar Parijs.

Commerciële omroep

Een andere piste is een eventuele overstap naar de commerciële zenders. In veertien jaar tijd heeft van Nieuwkerk één keer overwogen om over te stappen naar RTL. Ook in het interview met LINDA doelt hij op een eventueel vertrek bij de publieke omroep. “Misschien iets bij de publieke omroep, misschien naar de commerciëlen. Chasing wild horses“, zinspeelt de Nederlander.

Eva Jinek

LINDA interviewde niet enkel Matthijs van Nieuwkerk maar ook NPO-gezichten Eva Jinek en Jeroen Pauw. Niet toevallig zijn de drie presentatoren momenteel aan het onderhandelen met de publieke omroep over een vernieuwing van hun contract en hun salaris. Dat zou namelijk een pak hoger kunnen liggen als ze de overstap maken naar de commerciële zenders. Van Nieuwkerk ziet zijn plafondsalaris van 588.00 euro volgend jaar met twee derde zakken en de marktwaarde van Jinek ligt aanzienlijk hoger dan haar huidige salaris van 194.000 euro. Het is dus niet onmogelijk dat het Nederlandse tv-landschap er binnen een jaar heel anders zal uitzien dan vandaag.

Het bericht Matthijs van Nieuwkerk hint naar het einde van ‘De wereld draait door’ verscheen eerst op Metro.Hasseltse Park H wordt VR-venue The Park

Door PVDBD

Hasseltse Park H wordt thuishaven van
gloednieuwe VR-venue The Park

(Foto: Sportpaleis Group)

Er broeit iets in Hasselt. Met een grondige metamorfose van belevingscentrum Park H (de vroegere Grenslandhallen) toonden de Hasselaars eind vorig jaar nog maar eens aan dat een innovatieve en vernieuwende wind door de stad waait. Reden genoeg voor The Park om in dat Park H een gloednieuwe VR-venue te openen. De nieuwe locatie in Park H is al de derde venue die The Park opent op slechts een dik half jaar tijd. In juni 2018 gingen in Antwerpen de deuren van de allereerste free-roam VR-experience open. Niet lang daarna, in november 2018, volgde de tweede opening in Dok Noord te Gent.

Jan Van Esbroeck, CEO van Park H: Wij zijn uitermate blij met de komst van deze Virtual Reality-venue. The Park biedt een innovatieve vorm van entertainment die zeer complementair is met de concerten, evenementen, beurzen en activiteiten die plaatsvinden in de andere Park H-componenten, zoals Ethias Arena en Theater, Versuz en Plopsaland indoor.  Het is een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van Park H als dè trekpleister voor alle vormen van entertainment binnen Limburg.

(Foto: Sportpaleis Group)

Beleef “De Dag” in VR

Begin dit jaar nog lanceerde Telenet samen met The Park een ultieme VR-beleving van de succesvolle reeks De Dag. In deze VR-beleving vormen de deelnemers een trainingsteam van de speciale eenheid. Ze worden opgeroepen voor een gijzelingssimulatie en dienen een bank binnen te dringen om de slachtoffers te bevrijden. Het is een combinatie van veel actie maar ook puzzelwerk. Enerzijds moet je de confrontatie aangaan met zwaarbewapende gijzelnemers. Anderzijds krijg je ook een aantal raadsels voorgeschoteld waarbij je de oplossing enkel kan vinden door doordacht samen te werken met je teamgenoten en goed te communiceren.

Dankzij de opening van een derde locatie speelt The Park in op de hoge bezetting en interesse in zowel Antwerpen als Gent. Want samen met de opening van een nieuwe venue in Hasselt viert The Park ook haar 20.000e bezoeker. 43% van die bezoekers komt teambuilden in The Park, en de meeste andere groepen vieren een verjaardag of een vrijgezellenfeest. De oudste VR-speler was maar liefst 76 jaar en de luidst gemeten kreet was 93 decibel. Gemiddeld geven alle bezoekers hun ervaring een score van 9.2 op 10.

Philippe De Schutter, CEO van The Park: “Toen we de allereerste The Park openden, nu ruim een half jaar geleden, merkten we meteen op dat bezoekers dolenthousiast waren na dit immersieve VR-avontuur. Het is een ideale teambuilding met collega’s, maar ook voor verjaardagen, vrijgezellenfeesten of een avondje uit is The Park een échte place to be. Net omdat we weten dat de Hasselaar een levensgenieter is die graag het samenzijn beleeft moesten we niet ver zoeken naar een hippe locatie voor een nieuw The Park. We heten de Hasselaar vanaf dinsdag 26/2 dus warm welgekomen om te komen kallen, bokken tetten en zombies schieten.”

(Foto: Sportpaleis Group)

The Park – de ultieme VR-experience

Het recept van The Park in Hasselt is net dezelfde als dat van de andere venues. The Park staat garant voor een complete free roam VR-ervaring waarin spelers vrij bewegen in een ruimte, zonder vast te zitten aan specifieke omkadering of bedrading. Gewapend met een VR-bril en een rugzak met sensoren wandelen spelers het decor van hun ervaring binnen.

Dankzij de opening van een derde locatie speelt The Park in op de hoge bezetting en interesse in zowel Antwerpen als Gent. Want samen met de opening van een nieuwe venue in Hasselt viert The Park ook haar 20.000e bezoeker. 43% van die bezoekers komt teambuilden in The Park, en de meeste andere groepen vieren een verjaardag of een vrijgezellenfeest. De oudste VR-speler was maar liefst 76 jaar en de luidst gemeten kreet was 93 decibel. Gemiddeld geven alle bezoekers hun ervaring een score van 9.2 op 10.

Beleef “De Dag” in VR

Begin dit jaar nog lanceerde Telenet samen met The Park een ultieme VR-beleving van de succesvolle reeks De Dag. In deze VR-beleving vormen de deelnemers een trainingsteam van de speciale eenheid. Ze worden opgeroepen voor een gijzelingssimulatie en dienen een bank binnen te dringen om de slachtoffers te bevrijden. Het is een combinatie van veel actie maar ook puzzelwerk. Enerzijds moet je de confrontatie aangaan met zwaarbewapende gijzelnemers. Anderzijds krijg je ook een aantal raadsels voorgeschoteld waarbij je de oplossing enkel kan vinden door doordacht samen te werken met je teamgenoten en goed te communiceren.

(Foto: Sportpaleis Group)

Ook andere VR-experiences zullen natuurlijk in Hasselt te spelen zijn. Zo is er The Hallow, waarin deelnemers trebuchetgewijs naar de donkere Middeleeuwen worden gekatapulteerd waar ze oog in oog komen te staan met angstaanjagende schepsels en boosaardige creaties. Gewapend met kruisboog, dynamiet en tweeloop banen ze zich een weg langs de vijanden, doorheen een adembenemend decor.

Praktische informatie

Locatie The Park Hasselt:
Park H, Gouverneur Verwilghensingel 70 – 3500, Hasselt.
Openingsuren:
Ma-Vr: 13u – 22u // Za-Zo: 10u – 22u
Voor groepen vanaf 15 personen zijn de openingsuren flexibel.
Meer info via events@theparkplayground.com
https://theparkplayground.com/

Het bericht Hasseltse Park H wordt VR-venue The Park verscheen eerst op Belg.be.

Disney on ice te gast in Antwerpen

Door PVDBD

-Antwerpen Vrijdag 15 februari 2019- De show Disney on ice “durf te dromen is sinds gisteren te gast in Antwerpen. Lang voor aanvang stonden ouders met kinderen al voor de Lotto-arena te wachten tot de deuren zouden open gaan. Wie een blik wierp op de deuren van de Arena zag dadelijk de gekleurde Disney affiches hangen. Disney on ice “durf te dromen” stond er in grote letters te lezen. Ook aan de kledij van de kinderen kon je zien dat er iets speciaals aan de hand was. Vele meisjes waren verkleed als prinses, terwijl de jongens er uit zagen als stoere prinsen.

Première

Het was de première van Disney on ice “durf te dromen. Een half uur voor de show ging beginnen gingen voor de vele wachtende kinderen en hun ouders de deuren open. Binnen in de Lotto-Arena hing dezelfde magische sprookjesachtige sfeer. de vele kraampjes met Disney attributen deden gouden zaken. En na de nodige popcorn te hebben gekocht ging het richting zaal waar een mooie ijspiste stond opgesteld. een toren met trappen dat moest het decor voorstellen. De ene keer werd het gebruikt als kasteel de andere keer was het dan weer een boot.

Het begin

een 10-tal minuten na 19u begon dan eindelijk de show Disney on ice “durf te dromen”. Eerst was het Tinkerbel die het talrijke publiek mocht begroeten. Daarna was het de beurt aan Mickey en Minnie Mouse in hoogst eigen persoon die de ouders maar vooral de kinderen welkom heetten. En dan werd de ijspiste volledig ingenomen door een wervelend spektakel. Door de vlotte bewegingen van de schaatsers zou je haast vergeten dat alles zich op het ijs afspeelt. Het avontuur lonkt wanneer de moed van Disney’s grootste avonturiers op de proef gesteld wordt in Disney On Ice – Durf te dromen. 

Het verhaal

Voor het eerst in Europa nemen de onbevreesde Vaiana en Maui, de beste halfgod aller tijden, je mee op een doldwaas avontuur op zoek naar het gestolen hart van Te Fiti, live op het ijs. Je laat je helemaal meeslepen in Rapunzels spannende zoektocht naar de zwevende lichtjes. Reis mee met Anna, Elsa en Olaf naar het bergachtige Arendelle en herbeleef hoe de liefde tussen de zusjes hun koninkrijk van de ondergang redt. Herontdek de kracht, moed en zachtaardigheid waarmee Jasmine, Ariël, Doornroosje, Belle en Assepoester generatie na generatie weten te betoveren. Halsbrekende sprongen, adembenemende schaatskunsten en je dierbare Disney-vrienden maken van Disney On Ice ” durf te dromen een onvergetelijke gezinsuitstap”.

Meer foto’s klik hier

Disney on ice “durf te dromen is nog te bekijken op:

DATA

TIJDEN

15.02.2019 19:00 (NL)
16.02.2019 10:30 (NL)14:30 (NL), (uitverkocht) 18:00 (NL)
17.02.2019 10:30 (NL)14:30 (NL)18:00 (NL)

TICKET INFORMATIE

Voor shows in Antwerpen, neem voor meer informatie contact op met:

0703 45 345

Groepsboekingen:

info@gracialive.be

Ook onze Franstalige inwoners worden niet vergeten en deze kunnen terecht in Vorst-Nationaal (Brussel) op volgende data:

wo 20.02.2019 

Deuren – 14:00
Aanvang – 15:00

vr 22.02.2019

Deuren – 18:00
Aanvang – 19:00

za 23.02.2019

Deuren – 09:30
Aanvang – 10:30

za 23.02.2019

Deuren – 13:30
Aanvang – 14:30

za 23.02.2019

Deuren – 17:00
Aanvang – 18:00

zo 24.02.2019 
Deuren – 09:30

Aanvang – 10:30

zo 24.02.2019 

Deuren – 13:30
Aanvang – 14:30

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Het bericht Disney on ice te gast in Antwerpen verscheen eerst op Belg.be.

Disney on ice te gast in Antwerpen

Door PVDBD

-Antwerpen Vrijdag 15 februari 2019- De show Disney on ice “durf te dromen is sinds gisteren te gast in Antwerpen. Lang voor aanvang stonden ouders met kinderen al voor de Lotto-arena te wachten tot de deuren zouden open gaan. Wie een blik wierp op de deuren van de Arena zag dadelijk de gekleurde Disney affiches hangen. Disney on ice “durf te dromen” stond er in grote letters te lezen. Ook aan de kledij van de kinderen kon je zien dat er iets speciaals aan de hand was. Vele meisjes waren verkleed als prinses, terwijl de jongens er uit zagen als stoere prinsen.

Première

Het was de première van Disney on ice “durf te dromen. Een half uur voor de show ging beginnen gingen voor de vele wachtende kinderen en hun ouders de deuren open. Binnen in de Lotto-Arena hing dezelfde magische sprookjesachtige sfeer. de vele kraampjes met Disney attributen deden gouden zaken. En na de nodige popcorn te hebben gekocht ging het richting zaal waar een mooie ijspiste stond opgesteld. een toren met trappen dat moest het decor voorstellen. De ene keer werd het gebruikt als kasteel de andere keer was het dan weer een boot.

Het begin

een 10-tal minuten na 19u begon dan eindelijk de show Disney on ice “durf te dromen”. Eerst was het Tinkerbel die het talrijke publiek mocht begroeten. Daarna was het de beurt aan Mickey en Minnie Mouse in hoogst eigen persoon die de ouders maar vooral de kinderen welkom heetten. En dan werd de ijspiste volledig ingenomen door een wervelend spektakel. Door de vlotte bewegingen van de schaatsers zou je haast vergeten dat alles zich op het ijs afspeelt. Het avontuur lonkt wanneer de moed van Disney’s grootste avonturiers op de proef gesteld wordt in Disney On Ice – Durf te dromen. 

Het verhaal

Voor het eerst in Europa nemen de onbevreesde Vaiana en Maui, de beste halfgod aller tijden, je mee op een doldwaas avontuur op zoek naar het gestolen hart van Te Fiti, live op het ijs. Je laat je helemaal meeslepen in Rapunzels spannende zoektocht naar de zwevende lichtjes. Reis mee met Anna, Elsa en Olaf naar het bergachtige Arendelle en herbeleef hoe de liefde tussen de zusjes hun koninkrijk van de ondergang redt. Herontdek de kracht, moed en zachtaardigheid waarmee Jasmine, Ariël, Doornroosje, Belle en Assepoester generatie na generatie weten te betoveren. Halsbrekende sprongen, adembenemende schaatskunsten en je dierbare Disney-vrienden maken van Disney On Ice ” durf te dromen een onvergetelijke gezinsuitstap”.

Meer foto’s klik hier

Disney on ice “durf te dromen is nog te bekijken op:

DATA

TIJDEN

15.02.2019 19:00 (NL)
16.02.2019 10:30 (NL)14:30 (NL), (uitverkocht) 18:00 (NL)
17.02.2019 10:30 (NL)14:30 (NL)18:00 (NL)

TICKET INFORMATIE

Voor shows in Antwerpen, neem voor meer informatie contact op met:

0703 45 345

Groepsboekingen:

info@gracialive.be

Ook onze Franstalige inwoners worden niet vergeten en deze kunnen terecht in Vorst-Nationaal (Brussel) op volgende data:

wo 20.02.2019 

Deuren – 14:00
Aanvang – 15:00

vr 22.02.2019

Deuren – 18:00
Aanvang – 19:00

za 23.02.2019

Deuren – 09:30
Aanvang – 10:30

za 23.02.2019

Deuren – 13:30
Aanvang – 14:30

za 23.02.2019

Deuren – 17:00
Aanvang – 18:00

zo 24.02.2019 
Deuren – 09:30

Aanvang – 10:30

zo 24.02.2019 

Deuren – 13:30
Aanvang – 14:30

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Het bericht Disney on ice te gast in Antwerpen verscheen eerst op Belg.be.

Pat Krimson doet het niet alleen met Loredana

Door Johan

Pat Krimson doet het niet alleen met Loredana ! Zijn nieuwe partner in crime is Bart Vanhoyland alias Dizkodude.

“Vrijdag komt hij uit in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en de Scandinavische landen”, zegt Pat Krimson enthousiast wanneer hij praat over zijn nieuwe single ‘Living For The Weekend’, een track die hij gemaakt heeft met de DJ/Producer Dizkodude en de Australische zanger Luke August.

“We blijven met 2Fabiola optreden, maar opteren voor 2 solosingles. Loredana focust zich bewust op haar Nederlandstalige carrière, waardoor er voor mij extra tijd vrijkomt die ik kan investeren in het Pat Krimson-verhaal. Als deejay sta ik nog altijd wekelijks achter de draaitafels (Genk on Stage/Tomorrowland, enz.) in de hipste discotheken, clubs en festivals. Mijn publiek is mijn beste graadmeter. Ik zie direct als iets marcheert of niet. Mijn drive en plezier is groter dan ooit”, vertelt Patje

Dizkodude & Luke August

Patje: “Bart V. alias Dizkodude heeft met ‘Faith’ en ‘Nightstar’ twee succesvolle releases op zijn naam staan. Samen besloten we om de krachten te bundelen in een gemeenschappelijk Internationaal project. Ik heb even getwijfeld want tegenwoordig is het niet meer zo evident om iets nieuws te lanceren, laat staan Europees. Ons netwerk zorgde ervoor dat we de Australische zanger Luke August mee kregen in ons bootje. De juiste man op de juiste plaats en vooral de juiste stem die kleur geeft aan ‘Living For The Weekend’. Toen de plaat klaar was, boden we hem aan bij een aantal Europese labels en tot onze grote verbazing hebben ze de track onmiddellijk getekend. De strafste reactie kwam uit Zwitserland van DJ Antoine en Mad Mark. Het duo scoorde niet alleen met ‘Welcome To St.Tropez’, ze maakten ook al remixen voor Pitbull, Mary J. Blige, P.Diddy, Robin S. en ga zo maar door. Die gasten geloven zo sterk in ‘Living For The Weekend’ dat ze zijn afgekomen met een ijzersterke remix. Een bom!”

Vrijdag 16 juni is dus de Europese release van ‘Living For The Weekend’ van Pat Krimson, Dizkodude feat. Luke August. In Duitsland en de Scandinavische landen brengt Kontor hem uit. In Zwitserland doet het Houseworks-label dat en in Nederland support Strenghold de release. “We geloven er allemaal sterk in. Een aantal radio-dj’s in Zweden die het nummer al gehoord hebben, waren laaiend enthousiast, dus ik ben benieuwd hoe het verhaal straks verdergaat. Voor ik het weet zit ik weer op de vlieger en slaap ik weer op de luchthavens”, zegt Patje al lachend.

Zaterdag 17 juni staat Pat Krimson met Dizkodude op de openingsavond van Baouzza in Hasselt (22.00 uur). DJ Pat Krimson is ook geboekt deze zomer op o.a. Genk On Stage, AtmoZ Outdoor (Eindhoven), Sunrise Festival, Tomorrowland, Ibiza Beach Festival, Lolands, e.v.a.

‘Living For The Weekend’ van Pat Krimson, Dizkodude en Luke August, verschijnt in België op het Houseworks-label en is vanaf vrijdag 16 juni digitaal te koop en te beluisteren via streaming.

Het bericht Pat Krimson doet het niet alleen met Loredana verscheen eerst op Belg.be.

Pat Krimson doet het niet alleen met Loredana

Door Johan

Pat Krimson doet het niet alleen met Loredana ! Zijn nieuwe partner in crime is Bart Vanhoyland alias Dizkodude.

“Vrijdag komt hij uit in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en de Scandinavische landen”, zegt Pat Krimson enthousiast wanneer hij praat over zijn nieuwe single ‘Living For The Weekend’, een track die hij gemaakt heeft met de DJ/Producer Dizkodude en de Australische zanger Luke August.

“We blijven met 2Fabiola optreden, maar opteren voor 2 solosingles. Loredana focust zich bewust op haar Nederlandstalige carrière, waardoor er voor mij extra tijd vrijkomt die ik kan investeren in het Pat Krimson-verhaal. Als deejay sta ik nog altijd wekelijks achter de draaitafels (Genk on Stage/Tomorrowland, enz.) in de hipste discotheken, clubs en festivals. Mijn publiek is mijn beste graadmeter. Ik zie direct als iets marcheert of niet. Mijn drive en plezier is groter dan ooit”, vertelt Patje

Dizkodude & Luke August

Patje: “Bart V. alias Dizkodude heeft met ‘Faith’ en ‘Nightstar’ twee succesvolle releases op zijn naam staan. Samen besloten we om de krachten te bundelen in een gemeenschappelijk Internationaal project. Ik heb even getwijfeld want tegenwoordig is het niet meer zo evident om iets nieuws te lanceren, laat staan Europees. Ons netwerk zorgde ervoor dat we de Australische zanger Luke August mee kregen in ons bootje. De juiste man op de juiste plaats en vooral de juiste stem die kleur geeft aan ‘Living For The Weekend’. Toen de plaat klaar was, boden we hem aan bij een aantal Europese labels en tot onze grote verbazing hebben ze de track onmiddellijk getekend. De strafste reactie kwam uit Zwitserland van DJ Antoine en Mad Mark. Het duo scoorde niet alleen met ‘Welcome To St.Tropez’, ze maakten ook al remixen voor Pitbull, Mary J. Blige, P.Diddy, Robin S. en ga zo maar door. Die gasten geloven zo sterk in ‘Living For The Weekend’ dat ze zijn afgekomen met een ijzersterke remix. Een bom!”

Vrijdag 16 juni is dus de Europese release van ‘Living For The Weekend’ van Pat Krimson, Dizkodude feat. Luke August. In Duitsland en de Scandinavische landen brengt Kontor hem uit. In Zwitserland doet het Houseworks-label dat en in Nederland support Strenghold de release. “We geloven er allemaal sterk in. Een aantal radio-dj’s in Zweden die het nummer al gehoord hebben, waren laaiend enthousiast, dus ik ben benieuwd hoe het verhaal straks verdergaat. Voor ik het weet zit ik weer op de vlieger en slaap ik weer op de luchthavens”, zegt Patje al lachend.

Zaterdag 17 juni staat Pat Krimson met Dizkodude op de openingsavond van Baouzza in Hasselt (22.00 uur). DJ Pat Krimson is ook geboekt deze zomer op o.a. Genk On Stage, AtmoZ Outdoor (Eindhoven), Sunrise Festival, Tomorrowland, Ibiza Beach Festival, Lolands, e.v.a.

‘Living For The Weekend’ van Pat Krimson, Dizkodude en Luke August, verschijnt in België op het Houseworks-label en is vanaf vrijdag 16 juni digitaal te koop en te beluisteren via streaming.

Het bericht Pat Krimson doet het niet alleen met Loredana verscheen eerst op Belg.be.

❌