[Français Français]
[Contact]

NieuwsKoppen België

🔒
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderTrends.be : Style

Air Belgium zet koers naar de Caraïben

Air Belgium onderneemt een nieuwe poging om onder eigen naam vluchten uit te voeren vanop de luchthaven van Charleroi. Vanaf december vliegt de Belgische luchtvaartmaatschappij naar Guadeloupe en Martinique op de Caraïben.
 • 16 Juli 2019 om 11:38

Antiquair Christophe Declercq: 'Doe wat je wil, maar doe het met hart en ziel'

In deze rubriek bevragen we bevlogen ondernemers over hoe ze omgaan met carrière en stijl. Deze week is Christophe Declercq aan de beurt, antiquair en oprichter van Passé Simple. 'Reizen zijn voor mij rustpunten van verademing en plezier.'
 • 17 Juli 2019 om 14:44

Weekend tipt: feestelijke uitstapjes in eigen land

Zin in een uitstapje, maar geen idee waarheen? Wij helpen je om het beste te maken van de zomerdagen. Van verrukkelijke zomerbars tot expo's: zet deze uitjes op je agenda.
 • 17 Juli 2019 om 13:03

Ryanair snoeit in winteraanbod

Door problemen met de Boeing 737 MAX en de trage levering van nieuwe toestellen, gaat Ryanair snoeien in zijn winterprogramma. In Europa zouden sommige basissen zelfs gesloten worden, al is nog niet bekend waar. Voor volgende zomer zal het aanbod van Ryanair minder groeien dan verwacht.
 • 16 Juli 2019 om 11:02

Amerikaanse meubelgigant brengt 'Friends'-interieur op de markt

De Amerikaanse meubelketen Pottery Barn brengt een aantal meubels die te zien waren in 'Friends' opnieuw op de markt. Die collectie viert de 25ste verjaardag van de - nog altijd - populaire sitcom. Het pronkstuk is de intussen legendarische apothekerstafel.
 • 16 Juli 2019 om 15:35

Steeds meer stripfiguren op Brusselse muren

Het stripparcours van de stad Brussel krijgt in de komende twee jaar een uitbreiding van acht nieuwe fresco's in deelgemeente Haren. Voor het eerst breidt de striproute uit tot buiten het centrum van de stad.
 • 15 Juli 2019 om 16:29

Stella McCartney in zee met luxegroep LVMH

Het Franse luxeconcern LVMH heeft zich ingekocht bij de Britse designer Stella McCartney. De modeontwerpster, die bekendstaat om haar verantwoorde mode, zal baas blijven over haar eigen merk en haar creatieve vrijheid behouden. Voor LVMH is het de perfecte zet om de kaart van groenere mode te trekken.
 • 16 Juli 2019 om 11:45

Vijftigste Dodentocht trekt door 'hel van Londerzeel'

Wie dit jaar deelneemt aan de vijftigste editie van de Dodentocht, maakt maar beter z'n borst nat. De 'hel van Londerzeel', een stuk dat er vroeger erg slecht bij lag, is een onderdeel van het parcours van de jubileumeditie. De organisatie spreekt van een 'knipoog naar de voorbije vijftig edities'.
 • 15 Juli 2019 om 14:25

Chanel werft diversiteitschef aan

De nood aan een meer divers modelandschap is hoog, maar de reeks recente schandalen bewijst dat dit niet altijd even gemakkelijk in de praktijk te brengen is. Daarom heeft Chanel een 'chef diversiteit' aangesteld die moet waken over het inclusieve imago van het bedrijf.
 • 14 Juli 2019 om 12:27

Luxe e-tailer Xupes opent eerste winkel op Europese vasteland

Xupes heeft een winkel geopend in het hart van Amsterdam. Het luxe e-merk is gespecialiseerd in vintage handtassen, horloges en sieraden. De nieuwe winkel is de eerste buiten het Verenigd Koninkrijk en past binnen de uitbreidingplannen van de retailer. 'Ons doel is om binnen een jaar Europa's meest toonaangevende luxe 'pre-owned'-bestemming te zijn.'
 • 15 Juli 2019 om 16:28

Beroemde vrienden herdenken Karl Lagerfeld met T-shirtcollectie

Karl Lagerfeld is al enkele maanden overleden, maar in het collectieve modegeheugen is de iconische ontwerper springlevend. Op de afgelopen modeweken werd er een uitgebreid eerbetoon gebracht aan de overleden designer. Nu dragen enkele van zijn bekende vrienden een collectie aan hem op.
 • 12 Juli 2019 om 15:09

Op citytrip in eigen land: de leukste adressen in Luik

Voor een vakantiegevoel hoef je niet altijd de grens over te steken: ook dicht bij huis valt er nog heel wat te ontdekken. In deze reeks nemen we je wekelijks mee op citytrip in eigen land. Deze week: zeven interessante tussenstops in Luik.
 • 12 Juli 2019 om 13:54

The North Face viert vijftigste verjaardag maanlanding met unieke collectie

Outdoormerk The North Face haalt inspiratie uit de geschiedenisboeken. Een speciale capsulecollectie viert de vijftigste verjaardag van de eerste man op de maan. De jassen, schoenen en tassen zijn te koop vanaf 17 juli.
 • 15 Juli 2019 om 11:58

Undercover op vakantie: tien tips om te reizen als een local

Een vakantie dient om uit de ratrace te stappen, niet om jezelf vast te rijden in een stroom toeristen. Het kan al helpen om de gidsen met hun vlaggetjes te negeren en niet op een hop-on-hop-offbus te springen. Met deze tien extra tips reis je als een local.
 • 9 Juli 2019 om 17:24

Victoria Beckham moet op zoek naar nieuwe CEO

Het modehuis van Victoria Beckham heeft een vacature openstaan. CEO Paola Riva verlaat het bedrijf om persoonlijke redenen, zo laat het modemerk weten in een persbericht.
 • 14 Juli 2019 om 11:15

Steeds meer Belgische stranden krijgen rookvrije zone

Op het strand van Zeebrugge komt een rookvrije zone. Het gedeeltelijke rookverbod aan de kust breidt daarmee in sneltempo uit. 'Zien roken, doet roken en dat willen we vermijden', klinkt het.
 • 9 Juli 2019 om 15:41

België nooit eerder zo populair bij toeristen

Het toerisme in België blijft maar groeien. Vorig jaar boekten toeristen in totaal 41,3 miljoen overnachtingen in Belgische accommodaties. Dat is een nieuw record, zo blijkt uit cijfers van het Belgische statistiekbureau Statbel.
 • 8 Juli 2019 om 14:49

Brusselaars brengen biercrackers op de markt

Een Brusselse start-up houdt een crowdfunding voor het commercialiseren van crackers op basis van brouwresidu. Simpel gezegd: bier knabbelen in plaats van te nippen. 'Afval verminderen zit in ons DNA', aldus de bedenkers.
 • 9 Juli 2019 om 15:43

Hoe een IJslands dorpje een cruciale rol speelde in de maanlanding

Vijftig jaar geleden, in de nacht van 21 juli 1969, zagen 600 miljoen mensen op tv hoe de eerste mens voet zette op de maan. 'Een kleine stap voor een mens, een reuzensprong voor de mensheid', sprak Neil Armstrong. Wat veel mensen echter niet weten, is dat de astronaut zijn historische reuzensprong al eerder had ingeoefend. In en rond een klein vissersdorpje in IJsland, om precies te zijn.
 • 9 Juli 2019 om 11:04

Wouter Moyson van juwelenmerk KRVMER: 'Digitaal ontkoppelen? Dat doe ik alleen op reis met een boek, sigaar en cocktail'

In deze rubriek bevragen we ondernemers wekelijks over hun ervaringen met carrière en stijl. Deze keer: Wouter Moyson, tactisch brein achter het nieuwe juwelenmerk KRVMER. 'Je moet weten waarover je spreekt en waar je naartoe wil.'
 • 9 Juli 2019 om 09:35
❌