[Français Français]
[Contact]

NieuwsKoppen België

🔒
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderTrends.be : Style

Nooit meer handdoekje leggen: drie all-inresorts voor u getest en goedgekeurd

Een resortvakantie, dat is file aan het ontbijtbuffet, met honderd andere gasten rond het zwembad liggen, nergens een hoekje privacy en geen contact met de lokale cultuur. Of niet? Onze redactie zocht en vond drie resorts waar het echt fijn verblijven is.
 • 27 November 2018 om 14:51

Al limone: een heerlijke carrièrewending

Een kruidenierszaak-annex-eatery die je verleidt zodra je één stap binnenzet dankzij het enthousiasme van de eigenaar en de kwaliteit van de producten. De Luikenaar met een voorliefde voor Piëmonte maakte er meteen ook een geslaagde carrièrewending van.
 • 10 December 2018 om 13:10

(Oksel)fris aan de feestdis: van mannenmake-up tot voedingssupplement

Voor de Dior pre-fall 2019 mannenshow creëerde art director Peter Philips een cyber-chic make-uplook. Maar ook deze merken brachten recent nog een make-up-, verzorgings-tt of grooming-lijn voor mannen op de markt. Hoe space-geïnspireerd het wordt kiest u uiteraard zelf.
 • 10 December 2018 om 12:40

10 x kerstshoppen zonder Jingle-horror

Een hekel aan het kerstmarktgedruis? Drank, food, cadeautjes en een nieuwe feesttenue scoor je evengoed in de pop-ups in de straten errond. Wij verzamelden enkele feestelijke tijdelijke adresjes in Antwerpen.
 • 10 December 2018 om 13:18

Bied op laatste tafeltjes bij Hertog Jan voor het goede doel

Wie wil kan bieden op een plekje bij sterrenzaak Hertog Jan op de voorlaatste avond voor het de deuren sluit. Het wordt bovendien iets speciaals en de opbrengst van de 26 tafeltjes gaat volledig naar Music For Life.
 • 10 December 2018 om 08:41

Pakjesseizoen is geopend: 7 unieke cadeau-ideeën voor mannen

Als Parijse huizen als Dior hun kerstboom zetten, is het duidelijk: de cadeautjesjacht is voor geopend verklaard. Wij maken het dit jaar wel heel gemakkelijk met zeven originele ideeën die meteen ook de Belgische economie ondersteunen.
 • 27 November 2018 om 15:46

Deze onderneemster maakt granola waar zelfs Sergio Herman fan van is

In deze rubriek bevragen we bevlogen ondernemers over hoe ze omgaan met carrière en stijl. Deze week: Bie Verheye. Ze startte een jaar geleden haar eigen granolalabel La Favo op, en kon inmiddels al samenwerken met chef Sergio Herman. 'Ik steek mijn ambities niet onder stoelen of banken.'
 • 28 November 2018 om 09:34

De vrouw achter designmerk HAY: 'Als het op ons bedrijf aankomt, weet ik exáct wat ik wil'

Ikea, COS en nu ook Sonos: de merken waarmee het interieurmerk HAY de voorbije jaren in zee ging, zijn niet van de minste. Een gesprek met Mette Hay, de vrouw die samen met haar man Rolf één van de toegankelijkste designmerken op de markt uit de grond stampte.

 • 27 November 2018 om 12:20

Out of the box: zo vind je de ideale feestoutfit vanuit je luie zetel

Kan je een feestelijke eindejaarsoutfit vinden zonder de drukke winkelstraten in te moeten? Onze redacteurs testten drie personal styling-diensten uit om de perfecte feesttenue aan huis geleverd te krijgen.
 • 27 November 2018 om 10:51

Wordt de truffel het volgende klimaatslachtoffer? Onderzoekers geloven van wel

Door het steeds warmere en drogere klimaat kan de lucratieve handel in truffels deze eeuw nog verdwijnen. Dat blijkt uit onderzoek door de Universiteit van Stirling.
 • 22 November 2018 om 14:01

Het witte goud van de Haute-Savoie: waarom steeds meer mensen investeren in een tweede woning in de bergen

Bergen, poedersneeuw en wintersport: die cocktail zorgt ervoor dat sommige mensen investeren in een tweede woning in de bergen. Hoe dat precies werkt, gingen we onderzoeken in Les Carroz d'Arâches, in het departement van de Haute-Savoie in Frankrijk.
 • 22 November 2018 om 13:47

Oprichter Gentse mannenboetiek .NU: 'Zondagen zijn heilig voor ons'

'Eerlijkheid, correctheid en respect vind ik de belangrijkste waarden om na te streven. Goede communicatie is onontbeerlijk voor een goede verstandhouding.'
 • 16 November 2018 om 15:17

Onze redactrice gebruikte BlaBlaCar om van Genève naar Brussel te pendelen

Waarom en hoe overleef je zonder auto? Om preciezer te zijn: zonder eigen auto? Twee jaar geleden ging ik cold turkey. Nu is het tijd om de balans op te maken.
 • 8 November 2018 om 13:15

Champagneproducent Piper-Heidsieck: 'Rosé is geen rode limonade'

Piper-Heidsieck heeft een nieuwe keldermeester: voortaan bepaalt Émilien Boutillat de huisstijl van een van de beroemdste producenten uit de Champagnestreek.
 • 7 November 2018 om 10:32

De vrouw achter het Belgische knitwearlabel Wehve: 'Mijn familie maakt deel uit van mijn werkdag'

In deze reeks bevragen we bevlogen ondernemers over hoe ze omgaan met carrière en stijl. Deze week is Gesine Holschuh aan de beurt, de oprichtster van het Belgische knitwearmerk Wehve. 'Sociale media gebruiken is voor mij een pauze.'
 • 26 Oktober 2018 om 12:54

Zes ontwerpsters over hun plek in de modewereld: 'Wij weten met welke problemen vrouwen te maken krijgen'

Ondernemende vrouwen in de modesector worden nog te vaak weggemoffeld achter hun mannelijke collega's. Wij spraken met zes Belgische ontwerpsters over hoe zij het hoofd boven water houden in de wirwar van de modeindustrie.
 • 24 Oktober 2018 om 10:54

Radiopresentatrice Annelies Moons: 'Ik mis de tijd waarin ik radio kon maken in een joggingbroek'

In deze reeks bevragen we bevlogen ondernemers over carrière en stijl. Deze week: Annelies Moons, radiopresentatrice bij Radio 1 en uitbaatster van het Antwerpse koffiehuis Buchbar. 'Vorig jaar zei ik tegen mijn man: nu kopen we een bosgrond en gaan we in een boomhut wonen.'
 • 16 Oktober 2018 om 14:48

Dit art-nouveaugebouw in Luik werd omgebouwd tot een hippe coworking space

Neem een herenhuis vlakbij het station van Luik-Guillemins. Voeg er een koppel aan toe dat verliefd is op hun stad en een designer die barst van het talent. Het resultaat is Chez Edmond, een betoverende coworkingruimte die op 28 september werd geopend met gipsyjazz op de achtergrond.
 • 4 Oktober 2018 om 12:54

Davy Denduyver zet mensen met zijn kledinglabel aan het praten over hun mentale problemen

Na de dood van zijn vader startte Davy Denduyver zijn eigen kledinglabel op. Wat eerst dienst deed als creatieve uitlaatklep, leerde hem uiteindelijk ook over zijn gevoelens praten. 'Ik ga nooit meer honderd procent gelukkig zijn, en daar heb ik vrede mee genomen.'
 • 27 September 2018 om 10:28

Michael Kors koopt modehuis Versace over voor meer dan 1,8 miljard euro

De nieuwe eigenaar wil het merk Versace laten groeien tot voorbij 2 miljard dollar omzet.
 • 25 September 2018 om 14:27
❌