[Français Français]
[Contact]

NieuwsKoppen België

🔒
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren — 24 Mei 2019Trends.be : Style

Olifanten kennen geen glazen plafond

In Stoor nooit een vlooiende aap reikt Constanze Mager, bioloog en hoofd educatie bij Koninklijke Burgers' Zoo, de lezer oplossingen aan uit het dierenrijk voor dagdagelijkse problemen en uitdagingen op het werk. Knack biedt u graag een passage uit het boek aan.
 • 21 Mei 2019 om 13:30
OuderTrends.be : Style

Nieuw Antwerps tassenlabel YNGR kiest voor duurzaamheid: 'We houden doelbewust onze oplagen laag'

Na acht jaar ontwerpen voor grote namen zoals Tom Ford, Marc Jacobs en Roberto Cavalli zag Donovan Tjon (32) begin 2018 de kans om zijn eigen modemerk op te starten. Samen met architect Jan Pirenne (33) richtte hij het Antwerps label YNGR op. YNGR is een afkorting van 'younger', wat niet te maken heeft met leeftijd van hun doelgroep, wel met de attitude ervan.
 • 23 Mei 2019 om 14:36

Amazon werkt aan draagbaar toestel dat menselijke emoties kan lezen

De Amerikaanse webwinkelgigant Amazon werkt aan een draagbaar toestel dat met de stem wordt geactiveerd en menselijke emotie kan herkennen. Het toestel wordt aan de pols gedragen en wordt omschreven als een gezondheids- en wellnessproduct, zo bericht het financieel nieuwsagentschap Bloomberg, dat interne documenten kon inkijken.
 • 23 Mei 2019 om 12:48

Bijzonder Pinksterweekend in Londen: 140 geheime groene plekjes openen de deuren

Zaterdag en zondag 8 en 9 juni is een bijzonder weekend in Londen: 130 tuinen, parkjes en andere geheime groene plekjes openen hun deuren voor bezoekers.
 • 23 Mei 2019 om 11:57

Deze Europese plaatsen moet je volgens Lonely Planet in de zomer bezoeken

De schrijvers van Lonely Planet struinden Europa af en selecteerden tien plaatsen die volgens hen nog niet de aandacht krijgen die ze verdienen.
 • 23 Mei 2019 om 09:27

De nieuwe Tarantino is geen meesterwerk, wel zijn beste joint sinds 'Jackie Brown'

Quentin Tarantino's Once Upon A Time in Hollywood is een geestige, grandioze, futiele en stuurloze trip door de coulissen van Hollywood anno 1969, én zijn beste film sinds Jackie Brown.
 • 22 Mei 2019 om 08:11

Sarah Bettens komt naar buiten als transgender

Sarah Bettens wordt Sam. Dat kondigt de Belgische muzikant van K's Choice zaterdag zelf aan in een persbericht. Het voorbije jaar ontdekte hij dat hij transgender is en besloot dat hij verder door het leven wil als man.
 • 18 Mei 2019 om 08:41

Factcheck: 'Wie intensief fietst, leeft vijf jaar langer'

'Wie intensief fietst, leeft vijf jaar langer.' Dat lazen we onlangs in Het Laatste Nieuws. Maar klopt dit wel?
 • 7 Mei 2019 om 23:59

Pascale Naessens dompelt je drie dagen onder in haar leefwereld

Drie dagen in een prachtig kasteel, boeiende lezingen, ontspannende workshops en Pascale Naessens als gastvrouw. Dat is in een notendop het idee achter het 'Pascale & Guests', een concept georganiseerd door onze collega's van Feeling.
 • 21 Mei 2019 om 10:47

De Collectie geeft ongedragen kleding een tweede leven

De textielindustrie is een van de meest vervuilende sectoren ter wereld. Het Antwerps inzamelinitiatief De Collectie wil daar verandering in brengen.
 • 22 Mei 2019 om 15:03

Collectique biedt modewebshops duurzaam alternatief voor thuislevering

De Antwerpse startup Collectique lanceert een 'Fit & Collect'-verzendoptie voor modewebshops. Klanten kunnen hun bestelling meteen passen in een winkel en hem daar laten terugsturen als ze niet tevreden zijn.
 • 21 Mei 2019 om 10:33

8 nieuwe culinaire hotspots in Antwerpen

Je kan je rug niet keren of er duikt wel een kersvers adresje op in Antwerpen. Deze acht zijn de nieuwe oogst van dit voorjaar -van vegan tot visgril, van rooftop tot hotelresto - op 't Zuid, Eilandje, Zurenborg of pal in het centrum.
 • 21 Mei 2019 om 11:54

Calvin Klein na Raf Simons: hoe het modemerk de verkoopcijfers omhoog hoopt te krijgen

Nu de Belgische modeontwerper Simons niet meer aan het hoofd staat van Calvin Klein, moet het Amerikaanse modemerk op zoek naar een nieuwe strategie. Dit is hoe het zijn producten aan de man wil brengen.
 • 20 Mei 2019 om 15:49

Gucci opnieuw op de vingers getikt: 'Tulbanden zijn geen mode-accessoire'

Italiaans luxemerk Gucci bevindt zich opnieuw in hete wateren na de verkoop van een blauwe tulband op de webshop van Nordstrom.
 • 17 Mei 2019 om 14:38

Modemerken brengen massaal Pride-collecties uit

Juni is Pride-maand. In verschillende landen worden daarom parades en festiviteiten voor en door de LGBTQ+-gemeenschap georganiseerd. Zo vindt deze zaterdag de Belgian Pride Brussels plaats. Veel merken springen op de kar door een thema-collectie te lanceren.
 • 17 Mei 2019 om 11:43

Bowers & Wilkins gaat draadloos

De zoektocht naar de perfecte luidspreker van high-end audiomerk Bowers & Wilkins resulteert anno 2019 in een gloednieuw draadloos multiroomsysteem zonder in te boeten aan geluidskwaliteit.
 • 21 Mei 2019 om 09:50

Antwerpse schoenenboetiek Coccodrillo sluit permanent de deuren

De Antwerpse schoenenwinkel Coccodrillo doet na 36 jaar permanent de boeken toe. 'We kijken ernaar uit om ons blikveld te verruimen en werken nu al aan onze volgende stappen', aldus oprichter Geert Bruloot.
 • 16 Mei 2019 om 15:30

Franse modehuizen mogen overgebleven stock niet langer vernietigen

De Franse regering streeft een ban op de vernietiging van overgebleven stock na. Frankrijk wil op deze manier de enorme ecologische voetafdruk van de mode-industrie inperken.
 • 16 Mei 2019 om 10:49

Modewereld niet zo duurzaam als ze je doet geloven

De mode-industrie blijft maar groeien. En ook al zegt de sector aan het klimaat te denken, een nieuwe studie toont aan dat dat allerminst het geval is. Hun focus op duurzaamheid neemt met de jaren af.
 • 15 Mei 2019 om 17:07

Modewereld in de ban van tie-dye hippietrend

Net zoals vorig seizoen is tie-dye een groot succes in de mode. We linken deze trend vaak aan 1970's hippies en Californische surfers, maar nu dringt een eigentijdse versie ook door tot op de catwalk.
 • 14 Mei 2019 om 15:47
❌