[Français Français]
[Contact]

NieuwsKoppen België

🔒
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren — 21 Augustus 2018Trends.be : Style

Kunt u uw deo nog wel vertrouwen? 'Traditionele cosmetica kunnen grote schade aanrichten'

Ondanks mooie woorden van grote merken is het moeilijker dan ooit om een zeep of deo in je winkelkar te laden die geen potentieel gevaarlijke ingrediënten bevat. Hoog tijd voor een overzicht én de introductie van een nieuw begrip aan uw lexicon: groene cosmetica.
 • 21 Augustus 2018 om 11:21
OuderTrends.be : Style

Virgil Abloh ontwerpt tutu voor US Open Serena Williams

Serena Williams zal u niet tegen het lijf lopen in de Decathlon voor ze eind deze maand naar de US Open trekt: Off White-designer Virgil Abloh mocht haar in een nieuwe outfit steken.
 • 16 Augustus 2018 om 16:10

Gouden Carolus met whisky valt in de prijzen op Belgisch bierfestival

De Mechelse brouwerij Het Anker heeft met haar Gouden Carolus Cuvée van de Keizer Whisky Infused de consumententrofee 2018 gewonnen op het Zythos Bierfestival. Dat is een bijeenkomst van bierliefhebbers in Leuven waar jaarlijks 13.000 bezoekers naar afzakken. Het is de tweede keer op rij dat hetzelfde bier de hoofdprijs binnenhaalt.
 • 14 Augustus 2018 om 10:59

'Slimme mensen verwijderen hun sociale media totdat er niet-toxische varianten beschikbaar zijn'

Zijn boek Tien argumenten om je sociale media-accounts nu meteen te verwijderen werd door The New York Times 'essentieel' genoemd. Daarin gaat wetenschapper en schrijver Jaron Lanier op zoek naar hoe we op een rijkere manier met het internet kunnen omgaan. Een fragment uit zijn boek.
 • 16 Augustus 2018 om 11:54

Beroemde Villa Savoye te water gelaten in Denemarken

Het bekende modernistische bouwwerk werd ter gelegenheid van het Deense Floating Art Festival te water gelaten. Of alleszins: een replica ervan.
 • 13 Augustus 2018 om 15:15

'Slimme mensen verwijderen hun sociale media totdat er niet-toxische varianten beschikbaar zijn'

Zijn boek Tien argumenten om je sociale media-accounts nu meteen te verwijderen werd door The New York Times 'essentieel' genoemd. Daarin gaat wetenschapper en schrijver Jaron Lanier op zoek naar hoe we op een rijkere manier met het internet kunnen omgaan. Een fragment uit zijn boek.
 • 10 Augustus 2018 om 17:38

Mede-oprichter Brugs festival WECANDANCE: 'Hier serveren we geen fastfood'

Op 11 en 12 augustus gaat WECANDANCE van start, een festival in Brugge waar zowel liefhebbers van elektronische muziek als van culinaire en modieuze hoogstandjes present tekenen. 'We willen vooral iets maken waar we zelf achter staan.'
 • 10 Augustus 2018 om 14:08

Tom Duhoux van het duurzame jeanslabel HNST: 'Mijn kinderen zorgen ervoor dat ik soms op de pauzeknop druk'

In deze rubriek bevragen we gedreven ondernemers wekelijks over hun ervaringen met carrière en stijl. Deze week: Tom Duhoux, de oprichter van het duurzame jeanslabel HNST. 'Je hoeft geen ecologische romanticus te zijn om te zien dat de dingen anders moeten.'
 • 9 Augustus 2018 om 08:36

Op jacht naar het ideale zomerpak: 'Wol is eigenlijk ook perfect voor in de zomer'

Tijdens warme dagen is het essentieel om het juiste pak te kiezen. Wij trokken naar het Italiaanse kostuummerk Lanieri voor advies. Wie anders dan een Italiaan weet immers hoe stijlvol voor de dag te komen, ondanks de hitte?
 • 7 Augustus 2018 om 09:25

België blijft zesde grootste bierproducent

De productie van alcoholische bieren in ons land is vorig jaar toegenomen tot 2,45 miljard liter, een stijging met bijna 7 procent in vergelijking met 2016. Dat blijkt uit cijfers van Eurostat.
 • 3 Augustus 2018 om 13:55

Brugs lingeriemerk Sun Mae verdwijnt: 'Luxeproduct geworden door tijd die ik in mensen stak, niet omwille van dure stoffen'

Sun Mee Nele Cattrysse sluit de deuren van haar boetiek Sun Mae Lingerie Couture in de Hoogstraat. Ook het gelijknamige en internationaal bekende lingeriemerk verdwijnt. 'Een gezin met drie kinderen was een heel bewuste keuze en ik wil verder investeren in hén', verklaart ze haar verrassende beslissing.
 • 3 Augustus 2018 om 10:06

Ondernemers geven hun tips voor succes: 'Praat over je ideeën met de mensen rondom je'

Een geplaveide weg naar succes mag er dan niet zijn, er bestaan wel degelijk heel wat tips die je in de juiste richting sturen. Wij spraken het voorbije jaar met heel wat ondernemers, dit was hun advies.
 • 21 Augustus 2018 om 11:56

Hoe Pascale Van Damme een rolmodel voor vrouwen in IT werd: 'Ik heb vaak in vergaderingen gezeten waar ik werd genegeerd'

­­­­­­Ze is de leading lady bij Dell EMC Belux en werd dit jaar geprezen voor haar engagement voor diversiteit binnen de IT-sector. Wij spraken met Pascale Van Damme over haar visie op leiderschap.
 • 3 Augustus 2018 om 09:19

Waarom u Napels een kans moet geven: 'De stad is te lang afgeschilderd als vuil en gevaarlijk'

'Met zijn rijke historische en natuurlijke erfgoed verdient Napels het om zonder vooroordelen te worden verkend en ontdekt.' Wij gidsen je langs de mooiste (en lekkerste) plekken van de underdog van Italië.
 • 2 Augustus 2018 om 12:28

Heiligschennis of goede vondst? Spanjaard wil blauwe wijn verkopen in Frankrijk

Niemand zat erop te wachten, maar de Franse zakenman René Le Bail brengt een wijn op de markt die niet rood of wit is, maar blauw.
 • 1 Augustus 2018 om 12:01

Sterrenchef Alain Ducasse moet restaurant in Eiffeltoren verlaten

Na tien jaar een vinger in de pap gehad te hebben in Le Jules Verne, het sterrenrestaurant in de Eiffeltoren, wordt de Franse chef Alain Ducasse vanaf volgend jaar opgevolgd.
 • 31 Juli 2018 om 17:26

Het eerste Belgische mannenfestival: 'Jonge mannen missen tegenwoordig een goed voorbeeld'

Mannen kunnen zich van 7 tot 9 september onderdompelen in een festival dat op zoek gaat naar wat het vandaag betekent om man te zijn. Een heikel punt, zo blijkt. 'We zijn niet de behaarde vriendinnen die sommige vrouwen willen dat we zijn.'
 • 27 Juli 2018 om 10:56

Ivanka Trump stopt met haar modemerk omwille van controverse

Ivanka Trump stopt met haar modelabel. De dochter van Amerikaans president Donald Trump gaf de leiding over het merk vorig jaar door toen ze adviseur werd van haar vader in het Witte Huis. Er zou sprake geweest zijn van belangenvermenging.
 • 25 Juli 2018 om 14:08

Kiezen tussen zwart of een tentzeil: het probleem van grote maten bij mannen

Mannen met een maatje meer die houden van modieuze kleding, moeten zich nog te vaak suf zoeken. 'Het is niet omdat je wat breder bent, dat je geen mooie kleren wil dragen.'
 • 25 Juli 2018 om 15:10

Kijk binnen in het meest luxueuze cruiseschip ter wereld

De Seven Seas Explorer, in 2016 bekroond tot het meest luxueuze cruiseschip ter wereld, meerde vorige week aan in België. Een blik aan boord.
 • 17 Juli 2018 om 14:23
❌