[Français Français]
[Contact]

NieuwsKoppen België

🔒
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren — 21 Maart 2018Trends.be : Style

Zes podcasts die van u een betere ondernemer willen maken

Talloze podcastmakers weten u tegenwoordig haarfijn uit te leggen hoe je succesvoller kan ondernemen. Wij gidsen u door het overweldigende aanbod.
 • 21 Maart 2018 om 12:21
OuderTrends.be : Style

Sociale woontoren krijgt verticaal bos

Strijp-S, het nieuwe woongedeelte in Eindhoven, krijgt een groene toets. Stefano Boeri Architetti, het architectenbureau dat het beroemde verticale bos in Milaan bouwde, zorgt voor een groene woontoren van zeventig meter hoog.
 • 19 Maart 2018 om 10:25

Wordt 's werelds grootste houten gebouw The Dutch Mountains het kantoor van de toekomst?

Onze Noorderburen hebben een interessant bouwproject in de steigers staan. De interactieve werk- en verblijfsomgeving The Dutch Mountains belooft een multifunctioneel duurzaam concept te worden dat na verloop van tijd alleen maar beter en gebruiksvriendelijker wordt.
 • 20 Maart 2018 om 10:32

De man achter Ugly Belgian Houses: 'Vroeger zei ik altijd: ik hoef maar dertig jaar te worden'

'Ik wil meer in het internet steken dan dat ik eruit haal.' Hannes Coudenys maakte van sociale media zijn carrière en deelt fragmenten van zijn leven in videovorm op Youtube. Een gesprek over de nood om soms offline te zijn en zijn obsessie met sneakers.
 • 20 Maart 2018 om 12:59

Kunstenaar Christophe Marichal opent de deuren van zijn industriële paalwoning

Een Vlaamse beeldend kunstenaar die zich Christo° noemt, móét wel speciaal wonen. Hij bouwde achter zijn oude atelier een achterhuis om in te leven. Het werd een industriële doos die boven de tuin lijkt te zweven.
 • 16 Maart 2018 om 13:48

Voorpublicatie: 'Smartphones worden ontworpen met de bedoeling dat we er veel tijd op doorbrengen'

Catherine Price is niet mals voor de smartphone in haar boek 'Ik maak het uit'. 'Smartphones vertonen ontwrichtend gedrag dat vroeger alleen door heel irritante mensen werd vertoond.' Trends Style biedt u een fragment aan.
 • 15 Maart 2018 om 15:20

Wat kan je doen tegen haarverlies? Deze artsen denken de oplossing gevonden te hebben

Je haar verliezen voor je dertigste: het is een lot dat heel wat mannen beschoren is. Maar valt er dan werkelijk niets aan te doen? 'Onze nieuwe methodes maken steeds meer mogelijk.'
 • 14 Maart 2018 om 14:17

Architect David Umemoto grijpt in zijn nieuwe tentoonstelling terug naar het verleden

De Canadese architect slash kunstenaar David Umemoto komt naar Antwerpen voor een solotentoonstelling. Die blijkt eerder nostalgisch.
 • 13 Maart 2018 om 16:50

Deze organisatie wil vluchtelingen al klimmend aan een job helpen: 'Die gasten kunnen wérken'

Volgens de Nationale Bank zijn tegen 2020 twee op de drie vluchtelingen werkloos. De organisatie Rising You probeert daar iets aan te veranderen door jonge vluchtelingen al klimmend - jawel - aan een goede job te helpen.
 • 8 Maart 2018 om 15:20

Bezielers achter Decovry.com: 'We moeten af van het idee dat online verkoop eenvoudig is'

Het Belgische interieurplatform decovry.com bestaat al meer dan vijf jaar. Wij trokken de ondernemers aan de mouw over hoe je vandaag de dag een webshop draaiende houdt. 'Het gaat niet om de hoeveelheid spullen die je in huis haalt, het gaat om de kwaliteit ervan.'
 • 15 Maart 2018 om 17:03

Samsøe & Samsøe organiseert sample sale in Antwerpen

Op 9 en 10 maart gaan de kledingstukken van het Deense kledinglabel met korting over de toonbank.
 • 6 Maart 2018 om 10:20

Lente voor de heren: zachte pasteltinten en pittig mosterdgeel

De lente hangt in de lucht. Zachte pasteltinten voor mannen worden gecombineerd met pittig mosterdgeel of framboosroze. Regenjassen in hightech stoffen zorgen voor beschutting tot de zon echt schijnt.
 • 5 Maart 2018 om 12:26

Deze Gentse stampte haar eigen mannenlabel uit de grond: 'Ik mag vooral niet te veel nadenken'

Ulrike De Maeseneire, de vrouw achter het jonge kledinglabel Six Edges, dacht nooit dat ze een eigen zaak zou opstarten. Ondertussen werkte ze net haar vierde collectie af. Tijd voor een gesprek.
 • 5 Maart 2018 om 09:04

Alle remmen los: vijf mannentrends voor de lente/zomer 2018

Het wordt een heerlijke zomer voor de modebewuste man. Sportswear overtroeft het statuspak. Geel trekt de aandacht. Shorts zijn korter dan ooit. En een portie eighties- en nineties-nostalgie is hélemaal oké.
 • 2 Maart 2018 om 13:08

Na de verontwaardiging: hoe oprecht is de campagne van Suitsupply?

Na een reclame met twee zoenende mannen verloor het Nederlandse kledingbedrijf Suitsupply deze week tienduizenden volgers op sociale media. Het merk zei geschrokken te zijn van homofobe reacties.
 • 23 Februari 2018 om 17:50

Een pleidooi voor slapen tijdens de werkuren: 'Een dutje kan een waardevolle pauze zijn'

Daniel Pink, de auteur van 'Het juiste moment' wil ons allemaal aan het dutten krijgen op het werk. Het zou onze productiviteit immers verbeteren. Een fragment uit zijn boek.
 • 23 Februari 2018 om 15:55

Juwelenontwerpster kreeg chronische ziekte, nu draagt ze 'kiss my ass' in haar oren

Juwelenontwerpster Jasmien Witvrouwen ontwierp haar Happy Pills oorspronkelijk om haar chronische ziekte een plek te geven. Ze brengt nu ook een collectie voor mannen op de markt.
 • 22 Februari 2018 om 13:53

Fille Folle-oprichtster Ilona Lodewijckx: 'Ik sta soms best cynisch in het leven'

In 2016 startte Ilona Lodewijckx, samen met haar bevriende illustratrice Aurike Quintelier, Fille Folle op, een nieuwsbrief slash online magazine voor jongeren dat ze als tiener zelf miste. Hoe probeert zij een balans te vinden tussen haar creatieve projecten en een goedgevuld sociaal leven?
 • 22 Februari 2018 om 10:25

Belgisch modemerk Olivier Strelli herrijst

Vier investeerders bliezen Olivier Strelli na het faillissement nieuw leven in. Mark Vandevelde is er een half jaar aan de slag als CEO. Hij gooit een aantal principes uit de modewereld overboord en zet het Brusselse merk opnieuw op de kaart.
 • 20 Februari 2018 om 09:52

Hoe donsjassenspecialist Moncler zichzelf ontmantelt om beter te kunnen overleven

Moncler meent het. Het donsjassenlabel neemt afscheid van de seizoenen en zegt adieu aan vaste ontwerpers Thom Browne en Giambattista Valli. In de plaats daarvan: twaalf drops per jaar, van acht verschillende ontwerpers, onder wie Pierpaolo Piccioli, de creatief directeur van Valentino.
 • 21 Februari 2018 om 10:03
❌