[Français Français]
[Contact]

NieuwsKoppen België

🔒
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren — 25 April 2019De Standaard : Beroemd en Bizar

En plots wordt je gezellige tuin een startbaan voor vliegtuigen

Janet Marchant uit Southend-on-sea is boos. Door een uitbreiding van de luchthaven, is de startbaan voor de vliegtuigen vlak naast haar tuintje te komen liggen.

 • 25 April 2019 om 21:31

Urban explorers vinden peperduur herenhuis uit iconische James Bond-film

Ergens in East Anglia in het Verenigd Koninkrijk ligt een enorm herenhuis verborgen. Het gebouw, dat vroeger als spa en huis diende, was een filmset van de iconische James Bond-film ‘Never Say Never Again’ uit 1983. Twee Britse urban explorers konden hun ogen niet geloven toen ze het huis onlangs verkenden.

 • 25 April 2019 om 10:39
OuderDe Standaard : Beroemd en Bizar

Rapper Kaye Styles al voor 59ste maal veroordeeld: tien maanden cel voor rijden ondanks levenslang rijverbod

De Brugse politierechter heeft Kaye Styles (37) bij verstek veroordeeld tot tien maanden effectieve gevangenisstraf. Ondanks een levenslang rijverbod kroop de rapper toch weer achter het stuur. Het is al zijn 59ste veroordeling.


 • 24 April 2019 om 13:20

Brits hof geeft nieuwe foto’s vrij van prins Louis

Prins Louis, de jongste zoon van prins William en Kate, viert vandaag zijn eerste verjaardag. Om hem in de bloemetjes te zetten, deelde het Britse hof drie nieuwe foto’s van het jongetje, gemaakt door Kate.

 • 23 April 2019 om 11:31

Man ontsnapt ternauwernood aan grote witte haai

Peter Kragh moet serieus geschrokken zijn toen hij dit beeld vastlegde. Op het Mexicaanse Isla Guadalupe kon de man vanuit een bootje filmen hoe een grote witte haai bijna een grote hap uit zijn camera nam.

 • 20 April 2019 om 11:23

‘Temptation Island’-geruzie bijna dynamischer dan programma zelf

De storm rond ‘Temptation Island’ wil maar niet gaan liggen. Deze keer ligt presentatrice Annelien Coorevits onder vuur. ‘Het enige wat je kon doen, was stoken tijdens de show.’


 • 18 April 2019 om 13:22

Lionel Messi krijgt dikke knuffel van enthousiaste mama Lukaku

Romelu Lukaku ging met Manchester United met 0-1 onderuit tegen FC Barcelona. Na afloop van de wedstrijd liep de mama van de Rode Duivel Barcelona-ster Lionel Messi tegen het lijf. Ze ging op de foto met de Argentijn gaf hem een dikke knuffel.


 • 13 April 2019 om 21:28

Treinpersoneel TGV zet meisje (4) station te vroeg af

‘Sorry, meneer, we zijn uw kindje kwijt.’ Dat kreeg de Fransman Pascal Eschmann, de papa van het 4-jarige meisje Tyline, te horen toen hij in het station van Straatsburg zijn dochter ging ophalen. Die was vier uur eerder door haar mama in Rennes op de TGV gezet met een ‘Junior et Cie’-ticket. Dat garandeert minderjarigen die alleen reizen begeleiding door het treinpersoneel.


 • 10 April 2019 om 10:26

Wie is de grootste oorlogsmisdadiger in ‘Game of thrones’?

Het Australische Rode Kruis heeft de oorlogsmisdaden in de voorbije zeven seizoenen van ‘Game of thrones’ geturfd. De uitslag is verrassend te noemen, zelfs Jon Snow is niet zonder zonden.


 • 9 April 2019 om 18:55

Eigenaars krijgen Frans domein van 1,5 miljoen niet verkocht, dus organiseren ze een wedstrijd

Wie al eens graag een gokje waagt en daar 13 euro voor over heeft, kan zich inschrijven voor een wedstrijd die wel erg lucratief kan zijn. Op het spel staat een domein in het Franse Périgord, dat 1,5 miljoen euro waard is maar niet verkocht geraakt.


 • 7 April 2019 om 09:45

Brandweer redt koe uit ravijn met helikopter

De brandweer op het Italiaanse eiland Sardinië is moeten uitrukken voor een bijzonder noodgeval. Een koe was verzeild geraakt in een ravijn vlakbij de kust. In de video hierboven ziet u hoe die reddingsactie verliep.

 • 2 April 2019 om 18:30

Topmodel verwacht tweede kindje met Snapchat-oprichter

Het Australische topmodel Miranda Kerr is zwanger van haar derde kindje, het tweede met echtgenoot Evan Spiegel.

 • 1 April 2019 om 13:42

Boeken op kleur sorteren, een politiekat en nog veel meer aprilgrappen

U bent gewaarschuwd: het is 1 april, dus laat u niet foppen. Of gelooft u echt dat bibliotheken hun boeken gaan rangschikken per kleur, er een snelheidsverbod geldt langs een zwembad en Vlaanderen en Wallonië elk een andere tijdzone krijgen?


 • 1 April 2019 om 13:24

Zanger The Cure wimpelt overenthousiaste reporter af

Robert Smith, oprichter van The Cure, was niet onder de indruk na een inhuldiging in de Rock ’n Roll Hall of Fame. Een extreem enthousiaste reporter die hoopte dat de Brit ook uitzinnig van vreugde zou zijn, kreeg een koude douche.


 • 1 April 2019 om 11:30

Mysterie van aangespoelde Garfield-telefoons na 35 jaar opgehelderd

Sinds de jaren tachtig spoelen plastic Garfield-telefoons aan op de stranden van de Finistère, in het Franse Bretagne. Nu is de oorzaak van het probleem gevonden.


 • 29 Maart 2019 om 10:53

Koning Filip waagt zich aan taekwondo en slaat moeiteloos plank in twee

Koning Filip heeft zich op staatsbezoek in Zuid-Korea gewaagd aan taekwondo. Zijn oudste zoon Gabriël (15) beoefent de sport al langer, en de vorst wou zich nu dus ook eens wagen aan de vechtsport.

 • 27 Maart 2019 om 11:32

Rus betrapt met gedrogeerde orang-oetan in bagage

Op de luchthaven van het Indonesische eiland Bali is een jonge orang-oetan gered van illegale export. In de bagage van een Russische toerist troffen douaniers de tweejarige aap verdoofd aan in een mand, bericht de krant The Jakarta Post.


 • 25 Maart 2019 om 09:13

Waarom het niet de beste week was voor heel wat wereldleiders

Wereldleider zijn, het is een vak apart. Een aantal politici hadden het deze week nogal moeilijk. Zo werd de Britse parlementsvoorzitter John Bercow op straat belaagd door de BBC, zoals u in de video hierboven ziet.

 • 23 Maart 2019 om 15:00

Brit kan ogen niet geloven wanneer hij ziet wie schuur opruimt

Een Britse elektricien op rust merkte vorige maand dat zijn schuur er bijzonder netjes bij lag. Hij merkte dat schroeven, bouten en moeren niet verspreid op zijn werkbank lagen, maar netjes in een doosje. Bekijk in de video hierboven wie de onverwachte poetshulp is.

 • 23 Maart 2019 om 11:12

Herr Seele is getrouwd

Kunstenaar Herr Seele (59) en schrijfster Katia Belloy (50) zijn vrijdagmorgen in het huwelijksbootje gestapt in Oostende. Hij in een pak gevonden op Ebay, zij in een jurk van Oxfam Wereldwinkel.

 • 22 Maart 2019 om 14:25
❌