[Français Français]
[Contact]

NieuwsKoppen België

🔒
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag — 6 Juli 2020De Standaard : Beroemd en Bizar

Maakt Kanye een kans?

Rapper Kanye West wil president van de VS worden. Niet in 2024, een idee waar hij al langer mee speelde, maar dit jaar nog. Dat kondigde hij aan op Twitter. Zijn vrouw, Kim Kardashian, reageerde met een emoji van een Amerikaanse vlag.


 • 6 Juli 2020 om 06:45
OuderDe Standaard : Beroemd en Bizar

Dr. Dre gaat na 24 jaar scheiden

‘I still got love for the streets’, ­rapte Dr. Dre in 1999 in zijn hit ‘Still D.R.E’. Maar de liefde van zijn vrouw, die is intussen over. Nicole Young heeft namelijk na 24 jaar huwelijk de scheiding aangevraagd, zo meldt TMZ. Als reden voor de scheiding gaf ze ‘onoverkomelijke verschillen’ op.


 • 1 Juli 2020 om 11:26

Justin Bieber in tegenaanval tegen metoo-beschuldigingen

Justin Bieber dient een klacht in tegen twee vrouwen die hem onlangs beschuldigden van aanranding.

 • 27 Juni 2020 om 08:24

Tekenfilmpersonage Spongebob komt uit de kast

Is Spongebob Squarepants homoseksueel? Televisiezender Nickelodeon lanceert het populaire tekenfilmpersonage als een mascotte van de LHBTI-gemeenschap.


 • 14 Juni 2020 om 18:22

Nederlander brengt boek 39 jaar te laat binnen, maar de boete valt gelukkig nog mee

Bij de bibliotheek in het Nederlandse Groesbeek heeft iemand een boek teruggebracht die dat 39 jaar, 13 weken en 5 dagen eerder had moeten doen. Omdat de bibliotheek werkt met een maximumboete per boek, was die nog redelijk betaalbaar: welgeteld 5 euro.


 • 9 Juni 2020 om 19:15

Daniel Radcliffe bekritiseert uitspraken van J.K. Rowling

Daniel Radcliffe is het niet eens met de uitspraken die J.K. Rowling dit weekend deed over transgenders. De schrijfster van de Harry Potter-boeken gaf met een tweet aan dat ze niet wil dat de discussie over genderidentiteit het idee vervangt van een biologisch bepaalde sekse.


 • 9 Juni 2020 om 14:25

StuBru-presentatrice Eva De Roo bevallen van zoontje

Studio Brussel-stem Eva De Roo (32) is bevallen van haar eerste kindje. Samen met haar man en Black Box Revelation-muzikant Jan Paternoster (31) kreeg ze een zoontje, Lucca. Ze beviel afgelopen maandag, maar heeft het nieuws vrijdagnamiddag bekendgemaakt.


 • 5 Juni 2020 om 17:03

Dierenrechtenactiviste Carole Baskin krijgt tijgerpark van aartsrivaal Joe Exotic in handen

Na een jarenlange juridische strijd heeft Carole Baskin de controle verworven over het landgoed waarop Joe Exotic zijn dierenpark had uitgebouwd. Hun rivaliteit is het onderwerp van de Netflix-hit Tiger King.


 • 2 Juni 2020 om 16:12

Kylie Jenner is dan toch geen miljardair

Ze werd de jongste selfmade-miljardair genoemd. Maar in werkelijkheid heeft Kylie Jenner (22) gesjoemeld om zichzelf rijker te laten lijken dan ze is, zegt het zakenblad Forbes nu. Jenner ontkent alles.


 • 2 Juni 2020 om 13:14

Elon Musk en Grimes passen naam zoontje aan

Het zoontje van Elon Musk en zangeres Grimes gaat niet langer door het leven als X Æ A-12. Dat heeft zijn moeder bekendgemaakt op Instagram. Maar een grote verandering is het niet.


 • 25 Mei 2020 om 17:31

‘Alligator van Hitler’ gestorven in Moskou

Een alligator die de Tweede Wereldoorlog in Berlijn heeft overleefd, is in Moskou gestorven. Saturnus werd ongeveer 84 jaar oud, meldt de zoo van Moskou. ‘Een zeer respectabele leeftijd.’


 • 23 Mei 2020 om 22:24

Prinses Elisabeth officieel afgestudeerd in middelbaar

Kroonprinses Elisabeth (18) is officieel afgestudeerd in het middelbaar onderwijs. Tijdens een online proclamatie werd ze zaterdag opgenomen in de ‘Class of 2020’ van haar internationale kostschool in Wales. Vanaf nu kan de dochter van koning Filip en koningin Mathilde zich focussen op haar universitaire studies: ze volgt komend academiejaar een legeropleiding.


 • 23 Mei 2020 om 18:38

Voorbijgangers zetten onnozelste beentje voor in 'silly walks'-zone

De Brit James Ruffell besloot onlangs om wat vrolijkheid in zijn dorpje Sonning-on-Thames te brengen. Hij stelde een 'silly walks'-zone in voor zijn huis. In de video hierboven ziet u hoe de voorbijgangers daar zo gek mogelijk gehoor aan geven.

 • 16 Mei 2020 om 12:06

Geen corona, wel quarantaine op Antarctica

Er is nog geen enkel coronageval vastgesteld op Antarctica, maar toch zijn er maatregelen getroffen voor de onderzoeksteams die er zitten. ‘Een uitbraak van covid-19 kan hier rampzalige gevolgen hebben’, getuigt een onderzoeker tegenover BBC.


 • 14 Mei 2020 om 12:32

‘Friends’-reünie wordt eind deze zomer ingeblikt

Hoe zit het met de aangekondigde reünie van Friends? Volgens Bob Greenblatt, de grote baas van productiehuis Warner, zou de special aan het einde van de zomer worden ingeblikt. Door de crisis zijn de opnames, aanvankelijk gepland op 27 mei, flink opgeschoven.


 • 13 Mei 2020 om 07:29

Meghan en Harry delen schattige video van jarige Archie

Er zijn nieuwe beelden opgedoken van baby Archie, het zoontje van prins Harry en Meghan Markle. Het jongetje viert op woensdag 6 mei zijn eerste verjaardag. Samen met zijn mama Meghan duikt Archie op in een video op de Instagram-pagina van ‘Save Children UK’, de liefdadigheidsorganisatie die zich inzet om alle kinderen mogelijkheden te bieden om zichzelf optimaal te ontplooien.

 • 6 Mei 2020 om 14:37

Elon Musk wordt voor zesde keer vader

Tesla-baas Elon Musk en zangeres Grimes hebben samen een kind gekregen. ‘Mama en baby maken het goed’, kondigde Musk maandagavond het nieuws aan op Twitter. Hij voegde er later aan toe dat het een jongetje is.


 • 5 Mei 2020 om 07:18

Beroemdheden raken slaags bij #bossbitchfightchallenge

Op sociale media doen heel wat challenges de ronde. Een daarvan is de #quarantinefightchallenge waarbij je doet alsof je iemand aan de andere kant van de camera een mep geeft. Bekijk in de video hierboven hoe actrices als Drew Barrymore, Scarlett Johansen, Cameron Diaz en Margot Robbie dat vol overgave doen.

 • 4 Mei 2020 om 15:36

Aquarium doet opmerkelijke oproep: ‘Bel naar onze palingen’

Het Sumida-aquarium in Tokio is bezorgd om z’n gevlekte buisaaltjes, een soort paling. De dieren reageren sinds de sluiting van het aquarium schuchter tegenover het personeel. Ze zijn ervan overtuigd dat de visjes menselijk contact missen en hebben een oplossing bedacht: vijf tablets waarmee mensen met de palingen kunnen bellen.


 • 3 Mei 2020 om 15:30

Tom Waes boos op asociale klanten in supermarkt

Tom Waes (51) heeft zich kwaadgemaakt op asociale klanten die in de supermarkt de coronamaatregelen overtreden. ‘Groenten betasten en terugleggen, met tweeën gaan winkelen, op 30 centimeter van mij komen staan: dit kan niet.’ De populaire tv-maker vindt dat supermarkten evenveel schuld treft. ‘Neem jullie verantwoordelijkheid, want ik kan nu niet veilig winkelen.’


 • 3 Mei 2020 om 12:00
❌