[Français Français]
[Contact]

NieuwsKoppen België

🔒
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren — 18 Oktober 2018De Standaard : Beroemd en Bizar

Michel op café met Merkel, Macron en Bettel in Brussel

Na de Europese top gisteravond trok premier Michel nog naar de Brusselse Grote Markt met collega’s Angela Merkel, Emmanuel Macron en Xavier Bettel.

 • 18 Oktober 2018 om 11:54

‘Orange is the New Black’ stopt ermee

Slechts nieuws voor de fans van ‘Orange is the New Black’. Na het zevende seizoen, dat volgend jaar gelanceerd wordt, stopt de serie van Netflix ermee. Dat heeft de cast woensdag bekendgemaakt.


 • 18 Oktober 2018 om 08:34
OuderDe Standaard : Beroemd en Bizar

Kanye geeft omstreden president sneakers: 'Dit is meant to be'

Rapper Kanye West en zijn vrouw Kim Kardashian zijn op reis naar Oeganda. Ze werden er uitgenodigd door president Yoweri Museveni. Kanye had een opvallend geschenk mee voor de 74-jarige president: een paar witte Yeezy-sneakers. Museveni is niet onomstreden. Eind augustus werd Robert Kyagulanyi, een van zijn belangrijkste politieke tegenstanders, nog opgepakt. Die is naast parlementslid ook rapper.

 • 16 Oktober 2018 om 15:35

Trump hangt schilderij van zichzelf met andere presidenten op (met verborgen boodschap)

Op de achtergrond van een interview merkten kijkers van het programma 60 minutes een opmerkelijke schilderij op in de presidentiële eetkamer.


 • 16 Oktober 2018 om 11:15

Vincent Kompany feliciteert zijn vader: ‘We zijn heel trots’

‘We zijn heel trots op jou.’ Rode Duivel Vincent Kompany feliciteert zijn vader met zijn burgemeesterschap van Ganshoren.


 • 15 Oktober 2018 om 08:23

Prins Harry en Meghan gaan Down Under

De Britse prins Harry en zijn echtgenote Meghan zijn een officieel bezoek gestart aan Australië, Fiji, Tonga en Nieuw-Zeeland. Het gaat om hun eerste buitenlandse bezoek sinds ze in mei in het huwelijk traden.


 • 15 Oktober 2018 om 07:13

Python valt uit plafond en schrikt vergadering op

Enkele bankiers in het Zuid-Chinese Nanning zijn vrijdag opgeschrikt tijdens een vergadering. Tijdens de ochtendbriefing viel plots een python van anderhalve meter door het plafond.

 • 14 Oktober 2018 om 09:52

Elon Musk wil Teslaquila op markt brengen

Tesla-baas Elon Musk belooft dat er een likeur genaamd Teslaquila op de markt komt. Daarmee zou een eerdere 1 aprilgrap werkelijkheid worden.


 • 12 Oktober 2018 om 21:54

Melania Trump wuift huwelijksproblemen weg

First lady Melania Trump doet de verhalen over huwelijksproblemen af als roddels.


 • 12 Oktober 2018 om 21:05

Kanye luncht met Trump: ‘Met pet voel ik mij zoals Superman’

De Amerikaanse president Donald Trump en de rapper Kanye West hebben samen geluncht in het Witte Huis. Ze bespraken onder meer de hervorming van het gevangeniswezen.


 • 11 Oktober 2018 om 20:02

‘Het zijn echt beangstigende tijden voor jongens’

Een Amerikaanse vrouw reageert in een ironisch nummer op uitspraken van president Donald Trump over grensoverschrijdend gedrag. Haar video is viraal gegaan.


 • 11 Oktober 2018 om 17:54

Yoko Ono onthult nieuwe versie ‘Imagine’

Op de verjaardag van haar overleden man John Lennon heeft Yoko Ono (85) een nieuwe versie van de wereldhit ‘Imagine’ uitgegeven.


 • 10 Oktober 2018 om 16:06

Dit zijn de opvallendste campagnevideo's

Bij de gemeenteraadsverkiezingen verschijnen altijd opvallende campagnevideo's. Professioneel gemaakt of niet, hun doel is hetzelfde: potentiële kiezers aantrekken.

 • 9 Oktober 2018 om 13:56

Juncker imiteert danspasjes van Theresa May

De voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, heeft zich opnieuw laten opmerken. Toen hij een speech ging geven over de toekomst van Europa imiteerde hij de intussen beroemde danspasjes van de Britse premier Theresa May.

 • 8 Oktober 2018 om 17:10

Hond steelt de show tijdens voetbalwedstrijd

In Georgië is afgelopen weekend een nationale voetbalwedstrijd verstoord. Twintig minuten voor het einde liep plots een hond het veld op.

 • 8 Oktober 2018 om 16:23

Margot Robbie speelt (misschien) Barbie

Volgens The Hollywood Reporter gaat Margot Robbie de hoofdrol spelen in de Barbiefilm. De Australische actrice zou de film ook produceren.


 • 8 Oktober 2018 om 13:55

Voorbijganger vindt kooi met leeuwenwelpje in Nederlandse wei

Een voorbijganger in de Nederlandse stad Tienhoven wist niet wat hij zag, toen hij in een weiland naast de weg keek. Zondagochtend stond daar een kooi, met daarin een klein leeuwenwelpje. Van zijn eigenaar was geen spoor meer.


 • 7 Oktober 2018 om 17:44

Amerikaanse dj opgepakt in Japanse luchthaven met xtc in bagage

De gerenommeerde Amerikaanse dj David Morales is zondag opgepakt op een Japanse luchthaven. Hij wordt verdacht van drugshandel nadat een hoeveelheid xtc bij hem gevonden werd, maar de Amerikaan ontkent dat.

 • 7 Oktober 2018 om 13:24

Thomas Cook maakt lullig foutje bij nieuwe bedrukking van vliegtuigen

‘I Love Cook’s Club.’ Met die nieuwe slogan wilde touroperator Thomas Cook indruk maken bij de klanten om te laten zien hoe ze het loyaliteitsgevoel hoog in het vaandel dragen. En de nieuwe slagzin wordt inderdaad opgemerkt, zij het misschien voor de verkeerde redenen.


 • 6 Oktober 2018 om 19:37
❌