[Français Français]
[Contact]

NieuwsKoppen België

🔒
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderDe Standaard : Beroemd en Bizar

Het verhaal van Joeri, de Antwerpfan die zich in het Twentestadion verstopte

Enschede hermetisch afgesloten? Geen enkele Antwerpfan welkom? En zeker niet in het stadion? Dat is buiten de echte Antwerpfan gerekend. Met enkele tientallen waren ze toch binnengeglipt. En eentje krijgt de prijs voor grootste durver: de 48-jarige Joeri, die zich uren voor de wedstrijd met succes in het stadion verstopte. Hun verhaal.


 • 23 Augustus 2019 om 11:22

Eerste kindje op komst voor Quentin Tarantino

Met Once upon a time in Hollywood heeft hij net zijn negende boorling gelost in de bioscoop. Maar nu wordt Quentin Tarantino (56) ook in het echte leven vader.


 • 23 Augustus 2019 om 07:44

‘The Rock’ is best betaalde acteur

Hollywoodster Dwayne ‘The Rock’ Johnson is momenteel de best betaalde acteur wereldwijd. De 47-jarige acteur heeft de voorbije twaalf maanden 89,4 miljoen dollar op zijn rekening zien verschijnen.


 • 22 Augustus 2019 om 09:03

Duits jongetje van 8 rijdt 140 per uur op snelweg

De Duitse politie heeft een achtjarige joyrider gepakt. Hij reed met 140 kilometer per uur in de buurt van Soest, ten oosten van Dortmund.


 • 21 Augustus 2019 om 17:15

Flip Kowlier huismuzikant ‘De ideale wereld’

Witte rook bij 'De ideale wereld'. Na het afzwaaien van Compact Disc Dummies moest het satireprogramma van Canvas op zoek naar een nieuwe huisband. Dat wordt Flip Kowlier (42).


 • 21 Augustus 2019 om 15:07

Albanese premier biedt excuses aan na virale video van agressieve restaurantuitbater

Enkele Spaanse toeristen zijn vorige week aangevallen door een restauranteigenaar in Albanië. De man achtervolgde de toeristen, nadat die geklaagd hadden over het slechte eten in zijn restaurant. Toen de toeristen wilden wegrijden, klom de man op de wagen om hun voorruit in te slaan. Niet veel later werd hij opgepakt. De beelden van het incident gaan al enkele dagen de wereld rond. De Albanese premier heeft de toeristen intussen zijn excuses aangeboden in naam van de man.

 • 21 Augustus 2019 om 12:17

Onduidelijke pratende veilingmeester veroorzaakt verwarring

De veiling van een verre voorloper van de Porsche 911 bij het Amerikaanse veilinghuis Sotheby’s is fout afgelopen.


 • 19 Augustus 2019 om 17:44

Post Malone wandelt na Pukkelpop Limburgs tankstation binnen: 'Voor 300 euro chips en snoep gekocht'

Bij Bruno’s Foodcorner, een tankstation aan de Genkersteenweg in Hasselt, wisten ze niet wat hen overkwam toen vrijdagnacht de Amerikaanse rapper Post Malone de winkel binnen wandelde. 'Hij heeft hier op zijn dooie gemakje voor 300 euro chips, snoep en frisdrank gekocht', vertelt zaakvoerster Tara Jankowski.

 • 19 Augustus 2019 om 15:47

Onhandige inbreker rijgt blunders aan elkaar

De politie van Columbus in de Amerikaanse staat Ohio is op zoek naar een bijzonder onhandige inbreker. Op bewakingsbeelden is te zien hoe hij van de ene blunder in de andere sukkelt. Bekijk de beelden in de video hierboven.

 • 16 Augustus 2019 om 13:44

Man is enige passagier op lijnvlucht en geniet van 'privéjet'

Een Amerikaanse man wilde onlangs van Colorado naar Salt Lake City vliegen, maar merkte in de luchthaven van skioord Aspen dat hij de enige passagier was. De opmerkelijke vlucht in zijn 'privéjet' ziet u in de video hierboven.

 • 15 Augustus 2019 om 09:11

Ze hebben ons 1.000 maal belogen: vrienden controleren Belgische songteksten op waarheidsgehalte

Is Saragossa echt de stad van Jimmy Frey’s dromen? Zijn er echt duizend terrassen in Rome, zoals Bart Kaëll zingt? Geloof niet zomaar wat Vlaamse zangers en zangeressen u toezingen: Leuvenaars Jelle Goossens en Robin Broos lanceren ‘Belpop Control’ en factchecken erop los.


 • 14 Augustus 2019 om 11:04

Dronken trucker belandt in vijver Kennedy-rotonde

Een vrachtwagen is zaterdagmorgen bij het verlaten van de snelweg aan de Kennedy-rotonde in Oostende rechtdoor gereden en in de vijver terechtgekomen. De ­bestuurder was in slaap gevallen.

 • 12 Augustus 2019 om 09:02

Huwelijk Miley Cyrus en Liam Hemsworth na 8 maanden voorbij

Ze waren nog maar pas getrouwd en het huwelijk van de Australische acteur Liam Hemsworth (29) en de Amerikaanse zangeres Miley Cyrus (26) is al voorbij.


 • 11 Augustus 2019 om 14:29

Jezus gaat rond in Kenia (en op sociale media)

Jezus was eind vorige maand in Kenia, hij werd even opgepakt maar is opnieuw een vrij man.


 • 10 Augustus 2019 om 11:49

Dochter van Kate en William steelt de show tijdens evenement voor het goede doel

Donderdag vond bij het eiland Wight de King’s Cup plaats, een zeilwedstrijd georganiseerd door de Britse prins William en zijn vrouw Kate Middleton. Ook hun drie kinderen waren aanwezig op het evenement. Vooral de vierjarige prinses Charlotte stal daarbij de show.

 • 10 Augustus 2019 om 09:25

Verdacht pluchen varken ontmijnd in Elsene

In de Opperstraat in Elsene heeft de ontmijningsdienst van het leger, DOVO, woensdagnamiddag een verdacht pakket onschadelijk gemaakt. Het ging om een pluchen varken met elektrische draden rond de hals.


 • 7 Augustus 2019 om 19:52

Lana Del Rey wist ons land uit

Zangeres Lana Del Rey (34) heeft op Twitter haar volgende tour bekendgemaakt. Dat deed ze met een kleurrijke kaart van Europa waarop de route uitgestippeld is, maar toch ziet het er een beetje vreemd uit. Ons land is namelijk in de Noordzee verdwenen.

 • 2 Augustus 2019 om 16:48

Passant filmt grappige test van stevigheid nieuwe brug

In het Britse Cornwall wordt volgende week de Tintagelbrug geopend die naar een 13e eeuws kasteel leidt. De voetgangersbrug kostte meer dan vier miljoen euro. Een passant filmde hoe een paar arbeiders op en neer springen in het midden van de brug om de stevigheid te testen. Bekijk de test in de video hierboven.

 • 2 Augustus 2019 om 15:01

Regisseur onthult: ‘Er zit één echt shot in The lion king

In de nieuwe versie van animatieklassieker ‘The lion king’ zijn de personages een stuk realistischer dan in de originele film, maar uiteraard zijn Simba en co ook ditmaal het resultaat van knappe computeranimatie. Op één shot na, verklapte regisseur Jon Favreau op Twitter.


 • 29 Juli 2019 om 09:47

Man vindt GoPro terug nadat arend ermee was gaan vliegen

Een man filmde met zijn GoPro op het Canadese Haida Gwaii-eiland hoe hij visresten aan enkele Amerikaanse zeearenden voederde. Kort daarna greep een arend zijn camera en vloog ermee weg. Zes weken later vond een familie de GoPro tijdens een strandwandeling en kon het toestel teruggeven aan de eigenaar. Deze beelden vond hij terug op zijn GoPro.

 • 28 Juli 2019 om 13:11
❌