[Français Français]
[Contact]

NieuwsKoppen België

🔒
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderDe Standaard : Beroemd en Bizar

Onduidelijke pratende veilingmeester veroorzaakt verwarring

De veiling van een verre voorloper van de Porsche 911 bij het Amerikaanse veilinghuis Sotheby’s is fout afgelopen.


 • 19 Augustus 2019 om 17:44

Post Malone wandelt na Pukkelpop Limburgs tankstation binnen: 'Voor 300 euro chips en snoep gekocht'

Bij Bruno’s Foodcorner, een tankstation aan de Genkersteenweg in Hasselt, wisten ze niet wat hen overkwam toen vrijdagnacht de Amerikaanse rapper Post Malone de winkel binnen wandelde. 'Hij heeft hier op zijn dooie gemakje voor 300 euro chips, snoep en frisdrank gekocht', vertelt zaakvoerster Tara Jankowski.

 • 19 Augustus 2019 om 15:47

Onhandige inbreker rijgt blunders aan elkaar

De politie van Columbus in de Amerikaanse staat Ohio is op zoek naar een bijzonder onhandige inbreker. Op bewakingsbeelden is te zien hoe hij van de ene blunder in de andere sukkelt. Bekijk de beelden in de video hierboven.

 • 16 Augustus 2019 om 13:44

Man is enige passagier op lijnvlucht en geniet van 'privéjet'

Een Amerikaanse man wilde onlangs van Colorado naar Salt Lake City vliegen, maar merkte in de luchthaven van skioord Aspen dat hij de enige passagier was. De opmerkelijke vlucht in zijn 'privéjet' ziet u in de video hierboven.

 • 15 Augustus 2019 om 09:11

Ze hebben ons 1.000 maal belogen: vrienden controleren Belgische songteksten op waarheidsgehalte

Is Saragossa echt de stad van Jimmy Frey’s dromen? Zijn er echt duizend terrassen in Rome, zoals Bart Kaëll zingt? Geloof niet zomaar wat Vlaamse zangers en zangeressen u toezingen: Leuvenaars Jelle Goossens en Robin Broos lanceren ‘Belpop Control’ en factchecken erop los.


 • 14 Augustus 2019 om 11:04

Dronken trucker belandt in vijver Kennedy-rotonde

Een vrachtwagen is zaterdagmorgen bij het verlaten van de snelweg aan de Kennedy-rotonde in Oostende rechtdoor gereden en in de vijver terechtgekomen. De ­bestuurder was in slaap gevallen.

 • 12 Augustus 2019 om 09:02

Huwelijk Miley Cyrus en Liam Hemsworth na 8 maanden voorbij

Ze waren nog maar pas getrouwd en het huwelijk van de Australische acteur Liam Hemsworth (29) en de Amerikaanse zangeres Miley Cyrus (26) is al voorbij.


 • 11 Augustus 2019 om 14:29

Jezus gaat rond in Kenia (en op sociale media)

Jezus was eind vorige maand in Kenia, hij werd even opgepakt maar is opnieuw een vrij man.


 • 10 Augustus 2019 om 11:49

Dochter van Kate en William steelt de show tijdens evenement voor het goede doel

Donderdag vond bij het eiland Wight de King’s Cup plaats, een zeilwedstrijd georganiseerd door de Britse prins William en zijn vrouw Kate Middleton. Ook hun drie kinderen waren aanwezig op het evenement. Vooral de vierjarige prinses Charlotte stal daarbij de show.

 • 10 Augustus 2019 om 09:25

Verdacht pluchen varken ontmijnd in Elsene

In de Opperstraat in Elsene heeft de ontmijningsdienst van het leger, DOVO, woensdagnamiddag een verdacht pakket onschadelijk gemaakt. Het ging om een pluchen varken met elektrische draden rond de hals.


 • 7 Augustus 2019 om 19:52

Lana Del Rey wist ons land uit

Zangeres Lana Del Rey (34) heeft op Twitter haar volgende tour bekendgemaakt. Dat deed ze met een kleurrijke kaart van Europa waarop de route uitgestippeld is, maar toch ziet het er een beetje vreemd uit. Ons land is namelijk in de Noordzee verdwenen.

 • 2 Augustus 2019 om 16:48

Passant filmt grappige test van stevigheid nieuwe brug

In het Britse Cornwall wordt volgende week de Tintagelbrug geopend die naar een 13e eeuws kasteel leidt. De voetgangersbrug kostte meer dan vier miljoen euro. Een passant filmde hoe een paar arbeiders op en neer springen in het midden van de brug om de stevigheid te testen. Bekijk de test in de video hierboven.

 • 2 Augustus 2019 om 15:01

Regisseur onthult: ‘Er zit één echt shot in The lion king

In de nieuwe versie van animatieklassieker ‘The lion king’ zijn de personages een stuk realistischer dan in de originele film, maar uiteraard zijn Simba en co ook ditmaal het resultaat van knappe computeranimatie. Op één shot na, verklapte regisseur Jon Favreau op Twitter.


 • 29 Juli 2019 om 09:47

Man vindt GoPro terug nadat arend ermee was gaan vliegen

Een man filmde met zijn GoPro op het Canadese Haida Gwaii-eiland hoe hij visresten aan enkele Amerikaanse zeearenden voederde. Kort daarna greep een arend zijn camera en vloog ermee weg. Zes weken later vond een familie de GoPro tijdens een strandwandeling en kon het toestel teruggeven aan de eigenaar. Deze beelden vond hij terug op zijn GoPro.

 • 28 Juli 2019 om 13:11

Angèle improviseert lied over de hittegolf en de opwarming van de aarde, Miley Cyrus is fan

De Belgische popster Angèle heeft op Instagram een video gepost van een pas geschreven lied over de hittegolf en de opwarming van de aarde. ‘We zitten in de miserie’, zingt ze onder meer. Het lied werd al meer dan 550.000 keer geliket.


 • 28 Juli 2019 om 08:20

Hysterie en massagevecht op cruiseschip door clown

Tijdens een feestje op een cruise naar de Noordse fjorden werd ‘buitensporig veel geweld’ gebruikt tegen een passagier die zich had verkleed als clown.


 • 27 Juli 2019 om 15:53

Flyboarder die Kanaal wou oversteken crasht in zee

Franky Zapata, de Fransman die met een flyboard het Kanaal tussen Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk wou oversteken, is daar niet in geslaagd. Zapata kwam in het water terecht toen hij wou bijtanken op een platform in zee. Zapata bleef ongedeerd. Vanochtend was hij nochtans goed vertrokken, zoals u in de video hierboven ziet.

 • 25 Juli 2019 om 10:09

Nederlandse actrice aangehouden voor drugsdealen op Tomorrowland

Op Tomorrowland is afgelopen weekend de Nederlandse actrice Imanuelle Grives gearresteerd, meldt het parket. Ze had verschillende soorten drugs bij zich en bij een huiszoeking op haar verblijfplaats werden nog hoeveelheden aangetroffen. Volgens de verklaring van de 34-jarige Nederlandse was ze ‘zich aan het voorbereiden op een acteerrol als drugsdealer’.


 • 22 Juli 2019 om 17:13

Kensington Palace deelt nieuwe foto’s van prins George voor zesde verjaardag

De oudste zoon van prins William en Catherine Middleton is maandag zes jaar geworden. Om dat te vieren, deelt Kensington Palace drie foto’s van de jonge prins.


 • 22 Juli 2019 om 11:41

Nederlandse koninklijke familie poseert voor zomerfoto’s bij nieuwe thuis

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane zijn op de foto gegaan in de tuin van Paleis Huis ten Bosch, hun nieuwe thuis. In januari verhuisde de familie van de Eikenhorst in Wassenaar naar het Haagse paleis dat grondig werd gerenoveerd.


 • 19 Juli 2019 om 17:02
❌