[Français Français]
[Contact]

NieuwsKoppen België

🔒
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag — 13 December 2018Voetbal België : Belgie en Internationaal

quot;Die fluiters mogen altijd thuisblijvenquot;

Racing Genk staat op negentig minuten van de volgende in de Europa League. Winnen tegen Sarpsborg is de boodschap. Het stadion loopt echter niet vlot vol. Tot ergernis van de trainer.

 • 13 December 2018 om 11:59

Anderlecht met ander elftal in Zagreb

Anderlecht ligt uit de Europa League. Het avontuur eindigt in het stadion van Dinamo Zagreb. Een meer dan teleurstellende campagne. Hein Vanhaezebrouck liet zes spelers in Brussel, in het kader van de weekendmatch tegen Cercle Brugge. In Zagreb zal een andere ploeg de strijd moeten aangaan.

 • 13 December 2018 om 11:57

Mannaert kritisch voor spelers Club Brugge

Geen afgang in de Champions League, met zes punten vangt Club Brugge ruim 33 miljoen euro, een Belgisch record. Maar er is natuurlijk ook nog de titelstrijd in eigen land.

 • 13 December 2018 om 11:47

Lokeren wil voller stadion tegen STVV

Met een 1 op 9 tegen Charleroi, AA Gent en KV Oostende zit Sporting Lokeren nog meer in nesten. De ploeg van mecenas Roger Lambrecht staat laatste in de Jupiler Pro League met slechts 11 op 54. Moeskroen en Waasland-Beveren tellen drie punten meer. Code rood is afgekondigd in het Daknamstadion.

 • 13 December 2018 om 11:16

Berge praat over zijn toekomst bij KRC Genk

Sander Berge wordt opnieuw door tientallen clubs uit andere competities gevolgd. De 20-jarige Noorse middenvelder heeft na een portie blessureleed het goede ritme terug te pakken.

 • 13 December 2018 om 10:59

Anderlecht wil ook een Modric opleiden

Anderlecht wil meer vruchten plukken van de jeugdopleiding. Er moeten elk seizoen een tweetal waardevolle talenten doorstromen, die voor hogere inkomsten op de transfermarkt moeten zorgen. Anderlecht maakt van de Europa League-trip naar Dinamo Zagreb gebruik om er wat rond te neuzen.

 • 13 December 2018 om 10:47

Flankspelers Club Brugge keren terug

Ivan Leko zag de ene flankspeler na de andere in de lappenmand belanden. Er is beterschap op komst. Op Arnaut Danjuma wordt het wachten tot na winterstop. Maar andere spelers zitten er terug aan te komen.

 • 13 December 2018 om 10:15

Anderlecht en AA Gent duidelijkheid over Benavente

Zowel Anderlecht als AA Gent zijn op zoek naar versterking voor de aanval. Cristian Benavente past in dat verhaal. Maar er is nog een betrokken partij.

 • 13 December 2018 om 09:57

Krijgen Standardfans andere Carcela te zien?

Hij behoort tot de beste voetballers in de Jupiler Pro League, Mehdi Carcela laat dat echter al te vaak niet zien. Als zijn focus niet op scherp staat, regent het foute passes, slecht positiespel, gevloek en soms ook minder fraaie tackles. Carcela lijkt een tandje bij te willen steken.

 • 13 December 2018 om 09:24

Ondervraging spelers Waasland-Beveren en KV Mechelen

peratie Propere Handen brak uit op 10 oktober, op de uitspraken zal het nog lange tijd wachten zijn want het onderzoek loopt nog. Gingen er ook spelers en clubs in de fout? De KBVB heeft tot eind juni de tijd om een straf op te leggen. Het eigen onderzoek is bezig.

 • 13 December 2018 om 08:47

Pijnlijke voetbalavond voor Real Madrid en Courtois

Real Madrid sloot de groepsfase in de Champions League in mineur af. CSKA Moskou kwam met 0-3 winnen in het Bernabeustadion!

 • 13 December 2018 om 02:00

Club Brugge geen reekshoofd in Europa League

Club Brugge sprokkelde zes punten in de groepsfase van de Champions League en mag in de Europa League overwinteren. Voor de vier beste derdes was een rol als reekshoofd in de knock-out fase weggelegd. De andere resultaten vielen echter tegen voor Blauw-Zwart.

 • 13 December 2018 om 01:50
❌