[Français Français]
[Contact]

NieuwsKoppen België

🔒
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag — 22 Augustus 2018Het Belang van Limburg : HBVL2

Madonna eert Aretha (niet)

Madonna (60) heeft een eerbetoon gebracht aan de pas overleden Aretha Franklin, de Queen Of Soul. Maar de popkoningin had het in haar speech tijdens de MTV Video Music Awards vooral over zichzelf, en dat wordt haar niet in dank afgenomen.


 • 22 Augustus 2018 om 03:25
Gisteren — 21 Augustus 2018Het Belang van Limburg : HBVL2

Belg wint duizelingwekkend bedrag met EuroMillions: jackpot van 107 miljoen euro

Een Belg heeft dinsdagavond het duizelingwekkende bedrag van 107 miljoen euro gewonnen. Daarmee is hij de enige deelnemer die vijf winnende nummer en de twee winnende sterren correct voorspeld heeft en zo de gigantische jackpot binnenhaalt.


 • 21 Augustus 2018 om 22:04

Acteur Bob Snijers blijft eeuwig 'Stavros' uit Lili en Marleen

De Antwerpse acteur Bob Snijers (68) is deze dagen op VTM te zien als Stavros in ‘Lili En Marleen’ en op Telenet in het gijzelingsdrama ‘De Dag’ als de directeur van de bank waar de gijzeling plaatsvindt. Voor de meeste kijkers is hij echter tot nader order Stavros. “Zo word ik ook aangesproken,” lacht hij.


 • 21 Augustus 2018 om 21:09

Vuurbal “minstens veertig keer zo helder als de maan” flitst door de hemel

De inwoners van de Amerikaanse staat werden vorige week op een schitterend schouwspel getrakteerd toen er iets na middernacht een vuurbal door de lucht schoot. Het fenomeen verscheen ook op de radar van het Amerikaanse ruimteagentschap NASA en zou “minstens veertig keer zo helder als de maan” zijn geweest. De meteoor haalde ongelooflijke snelheden van wel 86.000 kilometer per uur, alvorens op zo’n 30 kilometer boven de grond uit elkaar te spatten.


 • 21 Augustus 2018 om 15:31

Deze programma’s mag u niet missen op dinsdag 21 augustus

Jani Kazaltzis vertelt Bruno Wyndaele dat hij deze zomer bijna de pijp uitging door een bacteriële infectie, ‘Telefacts Zomer’ volgt online-spermaverkopers en Russell Crowe achtervolgt een Frans oorlogsschip in de Napoleontische oorlog.


 • 21 Augustus 2018 om 15:05

Dit zijn de eerste beelden van het nieuwe seizoen van ‘Familie’

Fans van ‘Familie’ hoeven niet lang meer te wachten. Op maandag 27 augustus komt de soap terug met een dubbelaflevering. En het belooft spannend te worden. Iemand belandt in de gevangenis, een oude bekende keert terug en het wordt eindelijk duidelijk of Emma en Milou verdronken zijn.


 • 21 Augustus 2018 om 12:10

Margriet Hermans ongerust over voormalig presentator Walter Capiau: “Hij is heel erg ziek”

Het gaat niet goed met Walter Capiau (80). De voormalige televisiepresentator is ongeneeslijk ziek en moet zware behandelingen ondergaan. “Walter is een vechter, maar ik vrees dat hij deze strijd zal verliezen”, zegt ex-collega en vriendin Margriet Hermans in ‘Dag Allemaal’.


 • 21 Augustus 2018 om 08:38

Regi over mogelijke comeback Milk Inc.: “Linda is daar nog niet klaar voor”

Drukke tijden voor Regi Penxten (42), zeker nu hij met ‘Ellie’ een dikke zomerhit te pakken heeft. Toch rijst ook steeds vaker de vraag of de tijd niet rijp is voor een comeback van Milk Inc. “Maar daar is Linda nog niet klaar voor”, aldus Regi in ‘Dag Allemaal’.


 • 21 Augustus 2018 om 08:34

Familie’-acteurs in de wolken door nieuwe studio’s: “Eindelijk deftige wifi”

Verandering van spijs doet eten. En dan hebben we het niet over het liefdesleven van Lars, het personage van Kürt Rogiers (47) in ‘Familie’. Rogiers en zijn collega-acteurs rijden sinds deze week niet meer naar Boortmeerbeek voor de opnames, maar naar Lint. Daar vallen de nieuwe studio’s met onder meer een kapsalon zeer in de smaak, ook bij Lien Van De Kelder (35).


 • 21 Augustus 2018 om 07:35

Routineoperatie wordt Jani bijna fataal: “Artsen zeiden tegen mijn vriend: ‘Er is een grote kans dat het misloopt’”

In ‘Het zomert met…’ vertelt Jani Kazaltzis vanavond over een operatie aan zijn wijsheidstanden die hem deze zomer bijna fataal werd. Hij maakte van zijn vrije zomerdagen gebruik om twee wijsheidstanden te laten weghalen, maar het herstel verliep niet zoals gepland.


 • 21 Augustus 2018 om 07:27

Na haar zussen slaat nu ook Billie Leyers muzikale vriend aan de haak

Vrijgezelle mannen bergen hun fantasieën maar beter op, want de laatste Leyers-zus is van ’t straat.


 • 21 Augustus 2018 om 06:47
 • 21 Augustus 2018 om 03:25
OuderHet Belang van Limburg : HBVL2

‘Simpsons’-bedenker brengt geflipte sprookjeswereld naar Netflix

We hebben er bijna twintig jaar op moeten wachten, maar Matt Groening, bedenker van ‘Futurama’ en ‘The Simpsons’, komt eindelijk nog eens op de proppen met een nieuwe animatiereeks. ‘Disenchantment’, dat zich afspeelt in een geflipte sprookjeswereld, is meteen zijn eerste reeks voor Netflix.


 • 20 Augustus 2018 om 16:50

Deze programma’s mag u niet missen op maandag 20 augustus

Het nieuwe tv-seizoen trekt zich vanavond op gang met de realityreeks ‘De Rechtbank’, maar er is meer dan alleen wat rechters op televisie vanavond.


 • 20 Augustus 2018 om 15:20

Tine Embrechts heeft geen spijt van haar stukgelopen huwelijk

Actrice Tine Embrechts (43) is deze week te gast bij Bruno Wyn­daele in zijn Eén-talkshow Het Zomert Met. Ze vertelt daarin hoe ze op haar 25ste naar Mexico trok om Spaans te leren. De man aan wie ze daar haar hart verloor, bleek meer te zijn dan enkel een vakantielief.


 • 20 Augustus 2018 om 08:37

Dan toch goed nieuws voor fans ‘Mooi en Meedogenloos’

De Amerikaanse soap Mooi en Meedogenloos ­verdwijnt dan toch niet van de Vlaamse buis. Vanaf maandag 3 september zal de “moeder aller soaps” te zien zijn op Eclips-tv.


 • 20 Augustus 2018 om 08:36

Deze ‘puppy ijsjes’ zijn bijna te realistisch om op te eten

Een ijssalon in Taiwan is enorm populair geworden nadat beelden van hun opmerkelijke ijsjes de wereld rond gingen via sociale media. De ijsjes zien eruit als puppy’s en zijn bijna net een tikkeltje te realistisch om er een lepel in te steken. Het ijssalon spendeert ongeveer vijf uur om een ‘puppy’ vorm te geven en kan er maar een honderdtal per dag maken. Er zijn echter heel wat gegadigden die de ijsjes willen verorberen, waardoor de patissiers de vraag naar de ‘puppy ijsjes’ amper kunnen bijhouden


 • 20 Augustus 2018 om 07:08
❌