[Français Français]
[Contact]

NieuwsKoppen België

🔒
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag — 22 Maart 2018Het Belang van Limburg : HBVL2

‘Mol’ Gilles Van Bouwel weer vrijgezel

Gewezen ‘Mol’ Gilles Van Bouwel (29), die nu ‘Café De Mol’ presenteert, heeft na drie jaar een punt gezet achter zijn relatie met vriend Thomas (26). De breuk komt onverwacht, want enkele weken geleden was in de media nog uitgebreid te lezen hoe het koppel reikhalzend had uitgekeken naar het moment dat Thomas, die acht maanden lang op wereldreis was geweest, terug naar België kwam. De twee hadden elkaar via vrienden leren kennen.


 • 22 Maart 2018 om 07:53

Kirsten Janssens niet meer verloofd

Het wil maar niet lukken in de liefde voor ‘The Sky Is The Limit’-figuur Kirsten Janssens (35). De ex van Jan Kriekels verloofde zich onlangs met Wellenaar Koen Ambroos , maar een huwelijk komt er niet. “Ik hou van monogamie en eerlijkheid”, schrijft Janssens op Facebook. “Ik hervat mijn leven alleen en met mijn kinderen.”


 • 22 Maart 2018 om 06:21

Laatste Limburgse kans voor ‘De 3 Grijzen’

‘De 3 Wijzen’ van weleer, ook wel bekend als ‘De 3 Grijzen’, geven volgende week donderdag hun voorlopig laatste optreden op Limburgse bodem. Gerty Christoffels, die samen met Walter Grootaers en Jacques Vermeire in het panel zit, maakt de balans op.


 • 22 Maart 2018 om 03:25

Affiche Pukkelpop gelekt door Pharrell Williams

Pharrell Williams zal op 17 augustus een goed stuk vlaai moeten meebrengen naar Kiewit als goedmakertje. Williams’ band N.E.R.D lekte immers meer dan 90 nieuwe namen op de affiche van Pukkelpop, een stuk vroeger dan de organisatie had verwacht.


 • 22 Maart 2018 om 03:25

Jean-Paul haat vliegen

In ‘Vandaag over een jaar’ ontvangt Cath Luyten straks weer een aantal mensen die het afgelopen jaar iets bijzonders wilden realiseren. Zo wilde Jean-Paul Vandenbroeck uit Lummen voor de eerste keer gevlogen hebben. Dus moest hij eerst zijn vliegangst overwinnen.


 • 22 Maart 2018 om 03:25
Gisteren — 21 Maart 2018Het Belang van Limburg : HBVL2

Goed nieuws voor vergiftigde zanger Andrei Lugovski: "Hij zal weer kunnen zingen"

Goed nieuws over Andrei Lugovski (35), de zanger wiens toestand lange tijd kritiek is geweest nadat hij door een onbekende vergiftigd werd. “Andrei kan intussen voorzichtig stappen als hij gesteund wordt,” vertelt zijn zus Alina. “Zijn stem is gelukkig niet aangetast. Hij zal nog kunnen zingen.”


 • 21 Maart 2018 om 21:01

Dua Lipa niet mals voor journalist: “Doe je werk goed”

De Britse popdiva Dua Lipa pikt het niet dat een Australische journalist vragen stelt bij de shows die ze afgelast om gezondheidsredenen. “Als je je werk goed zou doen, zou je wel weten waarom”, zei ze via Twitter.


 • 21 Maart 2018 om 19:23

Vijf jaar na gedwongen stop zijn Ed&Kim terug: “Ik miste het draaien”

Het legendarische Limburgse dj-duo Ed&Kim is uit de doden herrezen. In 2013 moesten Truienaren Kim Mathijs en Edwin Korver noodgedwongen stoppen toen bij die laatste gehoorproblemen werden vastgesteld. Die zijn nu gestabiliseerd. “Ik miste het draaien”, zegt Korver.


 • 21 Maart 2018 om 18:04

VIDEO. Molwatchers Jolien en Jenno proberen ook dit seizoen 'De Mol' te ontmaskeren

Vlaanderen is weer in de ban van 'De Mol'. Het immens populaire programma begint zondagavond op VIER aan een nieuw seizoen en eerder deze week werd bekendgemaakt wie de tien kandidaten zijn. Dat was voor veel Vlamingen het sein om op zoek te gaan naar de eerste hints en theorieën. Hoog tijd dus voor Jolien en Jenno om ook opnieuw in actie te schieten. Zij maken, net zoals de voorbije jaren, in een wekelijkse vodcast op YouTube jacht op 'De Mol'. De eerste aflevering van die vodcast kan je hier bekijken.

 • 21 Maart 2018 om 18:00

Britse zoo toont eerste ijsberenjong in 25 jaar aan publiek

Voor het eerst in 25 jaar kan een Britse zoo een ijsberenjong voorstellen aan het grote publiek. De ijsbeer werd in december 2017 geboren in het Royal Zoological Society’s Highland Wildlife Park in Schotland.


 • 21 Maart 2018 om 13:47

Ook deze Marjolein krijgt het zwaar te verduren door ‘Blind Getrouwd’

Het zijn woelige tijden voor de Marjoleinen Faes van deze wereld. Heel wat mensen wenden zich maar al te graag tot sociale media om Marjolein uit ‘Blind Getrouwd’ vaak harde berichten te sturen. Alleen komen niet al die mensen bij de Marjolein Faes van ‘Blind Getrouwd’ terecht, en zag ook de Antwerpse studente Marjolein Faes haar portie haatmail verschijnen.


 • 21 Maart 2018 om 12:40

Jongen weet met zijn vreugde geen blijf wanneer dokter verkleed als Chewbacca geweldig nieuws meedeelt

Sinds de vijftienjarige Austin Eggleston bijna vijf maanden geleden op een wachtlijst stond voor een harttransplantatie, maakte zijn dokter Phillip Trush aan hem een belofte. Eens de cardioloog een hart voor hem ter beschikking had, zou hij het goede nieuws meedelen door zich te verkleden als Chewbacca, een van de bekendste personages uit het Star Wars-universum. Afgelopen weekend was het zover, en daar was Austin uiteraard bijzonder blij mee.


 • 21 Maart 2018 om 12:04

Vertederende beelden: Schotse zoo toont pasgeboren ijsbeer aan grote publiek

Het Highland Wildlife Park in het Schotse Kingcraig heeft schattige beelden vrijgegeven van hun drie maanden jonge ijsbeertje. Ze laten zien hoe de beer samen met de moeder zich voor het eerst toonde aan het grote publiek. Het is de eerste ijsbeer in 25 jaar die geboren werd in een Britse dierentuin.


 • 21 Maart 2018 om 12:04

‘Buurtpolitie’-acteur in het gips: “Stom ongeval met grote gevolgen”

De Antwerpse acteur Souliman de Croock, beter bekend als agent Aziz in ‘De Buurtpolitie’, zal even geen boeven meer inrekenen. De acteur ligt namelijk in het gips na wat hij zelf een “stom ongeval met grote gevolgen” noemt.


 • 21 Maart 2018 om 10:54

93 nieuwe namen voor Pukkelpop na lek van N.E.R.D.

Imagine Dragons, Bazart en Oscar And The Wolf, het zijn maar enkele van de 93 nieuwe namen die Pukkelpop aan de affiche toevoegt. Pukkelpop reageert nadat N.E.R.D. gisterenavond al een voorlopige affiche lekte.


 • 21 Maart 2018 om 10:22

Gruppo Di Pawlowski op Genkse Absolutely Free Festival

Gratis festivalnieuws uit Genk: Absolutely Free Festival (AFF) loste zonet de eerste namen voor zijn elfde editie op 3 en 4 augustus. Grootste naam is Gruppo Di Pawlowski, het prettig gestoorde balorkest van ‘dirigent’ Mauro Pawlowski.


 • 21 Maart 2018 om 10:12

Renners gaan op de vuist in Langkawi, één vechtersbaas uitgesloten

De derde etappe van de Ronde van Langkawi werd achteraf opgeschrikt door een vechtpartij tussen twee renners. De Chinees Zhiwen Chen werd als belangrijkste vechtersbaas aangeduid en mocht opkrassen. Mohd Hariff Saleh kwam er vanaf met een boete.


 • 21 Maart 2018 om 08:58

Oeps… Maakte N.E.R.D. volledige line-up Pukkelpop bekend?

Dinsdag voegde Pukkelpop onder andere N.E.R.D. toe aan zijn affiche. In al z’n enthousiasme postte de band de affiche en maakte zo veel meer namen bekend… Oeps!


 • 21 Maart 2018 om 07:16

Minister Gatz wil reclame doorspoelen verbieden

Indien de zenders en distributeurs zelf geen oplossing vinden voor uitgesteld kijken en de daardoor misgelopen advertentie-inkomsten, dan is minister van Media Sven Gatz (Open VLD) bereid in te grijpen. Een verbod op het doorspoelen van reclame is niet uitgesloten.


 • 21 Maart 2018 om 06:57

VTM wist dat Pieter Loridon danswedstrijd zou winnen

VTM wist in 2007 op voorhand dat Pieter Loridon met de beker zou gaan lopen in de danswedstrijd Sterren op de Dansvloer. “Ik was zo populair dat ze bij VTM vijf weken op voorhand wisten dat ik zou winnen”, vertelde de voormalige basketbalspeler gisteren op Radio 1.


 • 21 Maart 2018 om 06:50
❌