[Français Français]
[Contact]

NieuwsKoppen België

🔒
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag — 25 Mei 2018Het Belang van Limburg : HBVL2

Liesbeth Homans: “Wie zegt dat ik geen kans meer maak bij de mannen?”

Vlaams viceminister-president Liesbeth Homans (N-VA) was zenuwachtig omdat hij “altijd wel heel persoonlijke vragen stelt”, maar liet James Cooke toch in haar ziel kijken. In ‘Bedgeheimen’ tijdens ‘Gert Late Night’ vertelde ze onder meer over de pesterijen in haar jeugd en over haar liefdesleven.


 • 25 Mei 2018 om 04:50

Elfde seizoen ‘Temptation Island’ in de maak

Er komt een nieuw seizoen van het Vijf-programma Temptation Island. Het elfde seizoen wordt dit najaar opgenomen en in het voorjaar van 2019 uitgezonden. Ook dit keer gaat het om een coproductie van Vijf en het Nederlandse RTL. Dat betekent dat er Vlaamse en Nederlandse koppels zullen meedoen, dezelfde mix geldt voor de vrijgezellen.


 • 25 Mei 2018 om 03:00

FOTO. Guust Flater-momentje in Deurne

Een vergetelheid? Een onoplettend moment? Wie zal het zeggen. Maar wegenwerkers aan de Herentalsebaan in het Antwerpse Deurne krabden toch even in hun haar toen ze donderdagochtend merkten dat er ondanks alle aanwijzingen toch een auto geparkeerd stond op de straat die ze aan het renoveren zijn. Wachten was geen optie, dus werd netjes rond de wagen verder gewerkt.


 • 25 Mei 2018 om 08:10

RECENSIE. Katy Perry in Sportpaleis: makke songs en gepalaver, maar een popconcert zoals het hoort

Zelden zo veel beweging gezien op een podium als bij Katy Perry. De Amerikaanse popprinses stak gisteravond het Sportpaleis vlotjes op zak met een spektakel dat geen tel stilstond. Soms overdreven, hier en daar een makke song en een overdaad aan gepalaver. Maar toch: een popconcert zoals het hoort.


 • 25 Mei 2018 om 07:10

Commentator Kim naar Roland Garros voor Eurosport

Zondag begint het tennistoernooi van Roland Garros en daarbij zal Kim Clijsters (34) in de Engelstalige uitzendingen van Eurosport te horen zijn als co-commentator. Als experte zal ze op alle Eurosportzenders te horen zijn.


 • 25 Mei 2018 om 03:25

Leen en Angelo klaar voor finale ‘Belgium’s Got Talent’

Na zeven auditieafleveringen en zes studioshows komen we vanavond eindelijk te weten wie het vijfde seizoen van ‘Belgium’s Got Talent’ wint. Dansende Limburgers Leen en Angelo vormen één van de twaalf acts die nog kans maken op de titel en de bijhorende 50.000 euro.


 • 25 Mei 2018 om 03:25
Gisteren — 24 Mei 2018Het Belang van Limburg : HBVL2

Ouders overleden hartpatiëntje Noah niet zwanger: “Gaan weer van het leven genieten”

“IVF, adoptie of pleegouderschap: alles wat we geprobeerd hebben, is niet gelukt.” Dat maakten de ouders van overleden hartpatiëntje Noah De Schepper (4) in ‘Vandaag over een jaar’ bekend.


 • 24 Mei 2018 om 21:36

Morgan Freeman door acht vrouwen beschuldigd van ongewenst gedrag

De Amerikaanse acteur Morgan Freeman wordt door acht vrouwen beticht van grensoverschrijdend gedrag. Dat meldt CNN donderdagnamiddag.


 • 24 Mei 2018 om 19:24

Onze reporter getuigt bij Gert Late Night over homogenezing

Bijna een jaar geleden liet reporter Mohamed Laghmouch zich ‘genezen’ van zijn homoseksualiteit. Met een verborgen camera bezochten wij een waarzegster in Genk, voor een homo-genezingstherapie. Nu wilt Staatssecretaris voor Gelijke Kansen Zuhal Demir (N-VA) deze praktijken strafbaar maken. Onze reporter doet zijn verhaal over ’homo-therapie’ bij talkshow Gert Late Night.


 • 24 Mei 2018 om 17:24

Voormalige Anderlechtspeler beledigt Hadise

De Vlaams-Turkse diva Hadise (32) heeft het aan de internetstok met de Turkse voetballer Serhat Akin (36), die ooit nog bij Anderlecht speelde. “Toen ik haar de eerste keer ontmoette, had ze groezelig haar. En toen ze haar mond opendeed, leek ze wel een Arabisch paard”, mijmerde Serhat sociaal-mediaal.


 • 24 Mei 2018 om 15:45

Deze programma’s mag u niet missen op 24 mei

Vanavond krijgen we te zien welke duo’s zich plaatsen voor de finale van ‘Grillmasters’, toont Canvas hoe Rolling Stone het lijfblad van de hippiecultuur werd, en nodigt Ben Crabbé drie tafelgasten uit om de kwaliteiten van Rode Duivel Dries Mertens te fileren.


 • 24 Mei 2018 om 14:13

Wim De Vilder springt uit vliegtuig voor het goede doel: “Prachtig, maar toch blij dat ik beneden ben”

Sommigen hebben er veel voor over om zich in te zetten voor het goede doel. Wim De Vilder is één van hen. Ondanks dat de nieuwslezer van ‘Het Journaal’ last heeft van hoogtevrees en controledrang, laat hij zich nu toch voor ‘Iedereen Tegen Kanker’ vallen uit een vliegtuig.


 • 24 Mei 2018 om 08:41

Nieuwslezeres Hanne Decoutere (38) opgenomen in ziekenhuis

‘Het Journaal’-anker Hanne Decoutere (38) is opgenomen in het ziekenhuis. Tijdens de trainingen voor het programma ‘Hanne Danst’ bleek dat er een scheurtje in haar meniscus zat. Ze zal een tijdlang moeten revalideren, maar volgens de VRT “komt haar droom niet in het gedrang”.


 • 24 Mei 2018 om 08:03

Saartje Vandendriessche: “Ik ben een beest in bed: krachtig en met power”

Presentatrice en actrice Saartje Vandendriessche heeft haar ziel blootgelegd in het bed van James Cooke. Tijdens ‘Bedgeheimen’ in ‘Gert Late Night’ vroeg hij haar onder meer of ze ooit lesbische gevoelens heeft gehad.


 • 24 Mei 2018 om 06:56

Jan Verheyen verfilmt boek Limburgse prof Johan Swinnen

“De brand in de Innovation was een terreuraanslag.” VUB-professor Johan Swinnen verkondigde die complottheorie al in zijn boek ‘Happening’. Jan Verheyen gaat het boek nu verfilmen.


 • 24 Mei 2018 om 03:25

Stan Van Samang begeleidt onbekende Vlamingen in ‘The Recording Studio’

Iedereen heeft een goed lied in zich. Daarom komt VTM met een eigen versie van ‘The Recording Studio’, waarin onbekende Vlamingen om een bijzondere reden een muzieknummer mogen opnemen voor mensen die ze koesteren. Gastheer wordt Stan Van Samang.


 • 24 Mei 2018 om 03:25

Twee duo’s aan zet

Een half puntje, dat is de voorsprong die ‘Familie’-acteurs Roel Vanderstukken en Kürt Rogiers afgelopen dinsdag in ‘2 Sterren Restaurant’ namen op hun concurrenten Bieke Ilegems & Erik Goossens. Vanavond slijpen de twee resterende sterrenduo’s de messen.


 • 24 Mei 2018 om 03:25
OuderHet Belang van Limburg : HBVL2

Gebuisd als straatzanger, maar Erik Debny wel te zien op Live in Hasselt

Een jury buisde hem voor het buskerexamen om te spelen op de Hasseltse straten, maar Erik Debny is wél live te zien op Live in Hasselt. Hij brengt er songs uit zijn eerste soloplaat ‘Beat The System’. Bevriende muzikanten komen ondertussen op voor Debny met een nieuwe campagne.


 • 23 Mei 2018 om 21:03
❌