[Français Français]
[Contact]

NieuwsKoppen België

🔒
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag — 25 Mei 2019Het Belang van Limburg : HBVL2

Docent geschorst nadat video toont hoe hij studente betastte in klaslokaal

Travis Holland, een docent aan een hogeschool in de Amerikaanse staat Tennessee, is sinds kort geschorst nadat een video online opdook. De amateurbeelden laten zien hoe de man een studente betastte in de klas. Een onderzoek moet uitwijzen wat de verdere gevolgen zullen zijn voor de man.


 • 25 Mei 2019 om 17:55

Zware mishandeling: politie op zoek naar agressieve man die kop van zijn hond tegen hek ramt

De politie van het Engelse Dorset is op zoek naar een man die zijn hond zwaar heeft mishandeld. Op bewakingsbeelden valt te zien hoe hij zijn loslopende viervoeter erg brutaal aanpakt nadat het eerst een bar in Bournemouth was binnengelopen. Enkele ooggetuigen wisten ondertussen niet hoe te reageren.


 • 25 Mei 2019 om 17:52

Architectenkoppel knapt authentiek Hasselts burgerhuis op, maar dan anders

Ze zochten en vonden een oud burgerhuis in de rand van Hasselt. Michelle en Mathias wilden er vooral hun eigen stempel op drukken. De smalle gesloten bijbouw maakte plaats voor een open achterbouw met een hoog plafond.


 • 25 Mei 2019 om 16:28

Na Kentucky Fried Chicken komt ook de Turks-Belgische variant naar Hasselt en Genk

De nieuwste hype in fastfoodland luistert naar de naam Chitir Chicken, een Turks-Belgische keten die volgende maand naar Limburg komt. Na Turkije, Irak en Duitsland is Genk aan de beurt.


 • 24 Mei 2019 om 20:40

Viktor Verhulst: “Alleen al de gedachte aan een relatie doet me verstikken”

De man die ‘Love Island’ presenteert, heeft vast wel iets te vertellen over de liefde. Nietwaar, Viktor Verhulst? Blijkt dat de 24-jarige zoon van Gert Verhulst zo zijn twijfels heeft: “Ik geloof wel in de liefde, maar niet in liefde voor altijd.”


 • 25 Mei 2019 om 15:50

Bekende acteur gaat onderuit op huwelijk: “Ik fakete een verwonding”

De Amerikaanse acteur Kevin Hart, bekend van films als Scary Movie, Meet the Parents en de tv-serie Modern Family, plaatste een video op zijn instagram waarin te zien is hoe hij tijdens een dansje stevig onderuit gaat. “Ik vond dat jullie het allemaal hier als eerste moesten zien.”

De acteur fakete in eerste instantie dat zijn heup pijn doet, maar dat blijkt allemaal maar een grapje te zijn: “ik wist niet wat ik moest zeggen, dus fakete ik maar. Ik heb jullie goed liggen, want ik ben helemaal niet gewond!”


 • 25 Mei 2019 om 11:54

Reünietour Spice Girls verloopt allesbehalve vlekkeloos: “Wat zingen ze in godsnaam?”

Vrijdagavond was het eindelijk zover: de langverwachte reünietour van de Spice Girls ging van start in de Ierse hoofdstad Dublin. De iconische band stond na enkele jaren weer (bijna voltallig) samen op het podium. Maar hun eerste optreden verliep allesbehalve vlekkeloos.


 • 25 Mei 2019 om 11:51

Spannend, spannender & spannendst!

Wint de Belgische violiste Sylvia Huang de Koningin Elisabethwedstrijd? Rond middernacht gaan we het weten. Nog meer spanning in de thriller ‘Dode Hoek’ en de horrorfilm ‘Scream’.


 • 25 Mei 2019 om 11:46

Vlaamse professor is nagel aan de doodskist van Facebook

Vlaming Ruben Verborgh is al maanden in een strijd verwikkeld met Facebook. De UGent-professor wil alle informatie terug die de sociale netwerksite ooit over hem verzamelde. Daar heeft hij recht op, maar toch blijkt het een aartsmoeilijke klus. “Zuckerberg is niet van plan te plooien, maar hij zal moeten.”


 • 25 Mei 2019 om 10:41

Kunnen de koppels elkaar vergeven na Temptation Island?

Temptation Island was een avontuur met ups en vooral downs voor Milou en Heikki. Thuis moest er dus nog heel wat uitgepraat worden tussen de twee...


 • 25 Mei 2019 om 09:56

BINGETIP: Christina Applegate schittert in ‘Dead To Me’ op Netflix

Na ‘After Life’ van Ricky Gervais probeert Netflix een van haar reeksen weer een zwartkomisch rouwrandje aan te meten. ‘Dead To Me’ mag dan niet helemaal geslaagd zijn, toch blijf je kijken. Met dank aan Christina Applegate.


 • 25 Mei 2019 om 08:51

Onbekende dringt woning binnen... en maakt de boel schoon

Er wachtte een Amerikaanse man een verrassing toen hij op een dag zijn woning binnenkwam en hij de sterke chemische geur van poetsmiddelen rook. Hij merkte al snel dat er iemand zijn woning was binnengedrongen en bijna alle kamers stevig onder handen had genomen. De badkamer glom, de slaapkamer van zijn zoontje was nog nooit zo proper geweest en zelfs het toiletpapier was in de vorm van rozen gedraaid. De onbekende schoonmaker had echter één kamer overgeslagen: de keuken. “Een beetje teleurstellend”, aldus de man, maar hij denkt dat de schoonmaakploeg geschrokken was van zijn huisdieren.


 • 25 Mei 2019 om 05:00

Van lachende ratten tot beschaamde apen

Ratten lachen als ze gekriebeld worden, varkens staan optimistischer in het leven als ze een mooi hok hebben en kapucijnaapjes hebben een hekel aan onrechtvaardigheid. De Nederlandse bioloog Frans de Waal legt het verrassende gevoelsleven van dieren bloot in het boek ‘Mama’s laatste omhelzing’.


 • 25 Mei 2019 om 03:25
Gisteren — 24 Mei 2019Het Belang van Limburg : HBVL2

Genkenaar Ibe wint The Voice

Gedoodverfde favoriet Ibe (17) is de nieuwe Voice van Vlaanderen. De Genkenaar was op geen valse noot te betrappen en haalt zo een platencontract, 25.000 euro én een nieuwe auto binnen. “Ik kan het nog niet vatten”


 • 24 Mei 2019 om 22:40

Man staat doodsangsten uit bij ontsnapping aan woningbrand

Zenuwslopende redding in Rome. Tijdens een woningbrand klom een jongeman uit het raam om aan de vlammen te ontsnappen. Hij bleef minuten lang op de richel van de gevel liggen. De brandweer kon de brand blussen en de jongeman van zijn vier verdiepen hoge schuilplaats redden.


 • 24 Mei 2019 om 19:00

Verwarde man rookt op vliegtuig

Een man stak zonder verpozen een sigaret op tijdens een Amerikaanse binnenlandse vlucht. De man was zich van geen kwaad bewust, maar werd al snel aangemaand door het aanwezige boordpersoneel om de sigaret uit te doven. Na de landing werd de man uit het vliegtuig geëscorteerd door politie.


 • 24 Mei 2019 om 16:39

Voorstelling 'Schoppenvrouw' toont legendarische vrouwen

In het Hasseltse modemuseum speelt een voorstelling genaamd 'Schoppenvrouw' die de kracht van enkele legendarische vrouwen weerspiegelt. Ekaterina Levental brengt het verhaal van haar eigen oma die samen met haar moest vluchten voor de oorlog in hun thuisland Oekraïne. Maar ook het verhaal van Anne Frank en Marilyn Monroe wordt belicht.


 • 24 Mei 2019 om 15:13

De zeven beste uittips voor dit weekend

De zeven beste uittips voor dit weekend

 • 24 Mei 2019 om 14:21

Deze programma’s en films mag u vanavond niet missen

Wint een van de piepjonge Limburgers Wannes of Ibe vanavond ‘The Voice’? En is het uur van de waarheid aangebroken voor Rodanya in ‘Temptation Island’? Deze programma’s en films mag u vanavond niet missen.


 • 24 Mei 2019 om 12:59

Escape room met horrorthema ‘Saw’ opent in Hasselt

HasseltEen badkamer vol bloed, afgehakte lichaamsdelen en natuurlijk de Jigsaw. Wie fan is van de horrorfilms van Saw kan zich nu in Escape Room Hasselt een uur lang laten opsluiten in diezelfde griezelsfeer. “Maar mensen zo veel mogelijk schrik aanjagen is niet de bedoeling”


 • 24 Mei 2019 om 03:25
❌