[Français Français]
[Contact]

NieuwsKoppen België

🔒
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag — 23 Juli 2019Het Belang van Limburg : HBVL2

Marvel plant tien nieuwe kaskrakers na ‘Endgame’

Liefst tien nieuwe films rond zijn schare superhelden stelde Marvel afgelopen weekend voor. Met reden, want superhelden laten de kassa voor moederbedrijf Disney stevig rinkelen: ‘Avengers: Endgame’ had maar elf weken nodig om zich tot de succesvolste film aller tijden te kronen.


 • 23 Juli 2019 om 03:25
Gisteren — 22 Juli 2019Het Belang van Limburg : HBVL2

Schattig: prins George viert zesde verjaardag met ontbrekende voortand

Prins George, het eerste kind van prins William en Kate Middleton viert zijn zesde verjaardag. Het Britse koningshuis deelt foto’s op de sociale media van de jonge prins in een voetbalshirt van de Engelse nationale voetbalploeg. Maar toch mist er iets op de foto, namelijk een van zijn voortanden. Dat zorgt onmiddellijk voor superschattige taferelen want de prins is niet verlegen op zijn tanden bloot te lachen.


 • 22 Juli 2019 om 20:15

Organisatie Tomorrowland rolt hitteplan uit voor tweede weekend

Danone België keert 500 miljoen euro uit aan zijn Franse moederbedrijf. Het geld komt van de yoghurtfabriek in Rotselaar. De fabriek beleeft uitdagende tijden, maar Danone blijft er miljoenen in investeren. Dat bericht De Tijd maandag op zijn website.


 • 22 Juli 2019 om 19:53

Halsbrekende toeren: twee jonge kinderen rijden mee op dak van auto

Op het internet circuleren beelden van twee jonge kinderen die meerijden op de achterruit van een auto over de openbare weg in de Maleisische stad Johor. Hoe de kinderen zich kunnen vastklampen aan de auto die een behoorlijke snelheid heeft is onduidelijk. Als klap op de vuurpijl negeert de bestuurder van de auto ook nog het rode licht op het kruispunt. De man die de beelden maakte verklaart dat de auto even later veilig tot stilstand kwam.


 • 22 Juli 2019 om 15:27

Jongeren betalen op vakantie meer voor eten, ouders voor accommodatie

Uit een survey die Mastercard afnam bij 1001 Belgen blijkt dat er een enorm verschil is in reisgewoontes tussen millennials en babyboomers, oftewel jongeren en hun ouders of grootouders. Zo heeft deze laatste generatie meer geld over voor een deftig bed, maar trekken de kinderen naar verdere oorden.


 • 22 Juli 2019 om 15:03

Op zoek naar de échte Jennifer Jennings, en andere tips voor de tv-avond

Tom Cruise smijt met cocktailshakers in het rond, Vlamingen in Portugal stellen hun B&B open voor de camera’s en Canvas speurt naar de echte Jennifer Jennings. Dit mag u vanavond niet missen op uw tv.


 • 22 Juli 2019 om 12:51

Rocktrots verovert bluespubliek

Met een loeier van een optreden heeft nationale rocktrots Black Box Revelation Blues Peer gisteren helemaal ingepakt. Het festival was naar goede gewoonte erg sfeervol, maar kende qua opkomst geen kampioenenjaar.


 • 22 Juli 2019 om 03:25

Dieven stelen smartphones na aanval met pepperspray op Tomorrowland

Net zoals vorig jaar sloegen één of meerdere dieven toe op het festivalterrein van Tomorrowland. Minstens vier personen raakten hun gsm kwijt nadat er vrijdag paniek was uitgebroken toen iemand met pepperspray had gespoten.


 • 22 Juli 2019 om 07:48

Knokke verrast door plotse storm

Windstoten die parasols de lucht in blazen en regen die met bakken uit de lucht valt: op zaterdagmiddag werd Knokke heel even getroffen door stormweer. Op beelden is te zien hoe mensen wegvluchten van een terras in de mondaine badstad in een poging zich droog én veilig te houden. Het personeel probeert intussen te redden wat te redden valt, maar helaas: de schade aan het meubilair is aanzienlijk.


 • 22 Juli 2019 om 06:53

Paris Hilton en Limburgs “zusje” Anouk Matton lanceren sexy song

Verrassing zaterdag op Tomorrowland. Paris Hilton kroop op het podium tijdens de dj-set van MATTN oftewel: de Leopoldsburgse Anouk Matton (26). Meer nog: Hilton en haar “sis” Matton brengen met ‘Lone Wolves’ samen een single uit.


 • 22 Juli 2019 om 03:25
OuderHet Belang van Limburg : HBVL2

Zonovergoten jubileumeditie van Blues Peer

Bluesfanaten zakten dit weekend weer in grote getalen af naar Limburg. Meer bepaald naar Blues Peer. Het festival bestaat dit jaar 35 jaar. En dat wilden 20.000 festivalgangers maar al te graag meemaken. Op vrijdag zorgde de Woodstock '69 Revue al voor een eerste hoogtepunt. Vanavond sluit Kenny Wayne Sheppard het festival af.


 • 21 Juli 2019 om 19:29

Al vijftigtal festivalgangers van Tomorrowland afgevoerd, twee op intensieve zorgen beland

In het Universitair Ziekenhuis Antwerpen zijn zondag twee festivalgangers van Tomorrowland op intensieve zorgen beland. Dat bevestigt woordvoerster Evita Bonné. In totaal werden dit weekend vijf personen opgenomen in het UZA, “om uiteenlopende redenen”.


 • 21 Juli 2019 om 17:40

Guga Baul en Jelle Cleymans lokken 8.000 bezoekers naar ‘Haspengouw ziiingt’

Zaterdag 20 juli, op de vooravond van de nationale feestdag, liep de Grote Markt in Sint-Truiden weer vol voor de Zuid-Limburgse editie van het Haspengouws zangfeest.


 • 21 Juli 2019 om 13:50

Met deze programma’s maakt u er een feestelijke tv-zondag van

Ons Belgenlandje blies vandaag 188 kaarsjes uit, dus mogen de feestelijkheden niet in onze tv-tips ontbreken. Verder in de aanbieding op deze zondagavond: een Kannibaal, een geheimagent en een orka.


 • 21 Juli 2019 om 13:26

Automobilist haalt zomaar voorhamer boven en slaat ruiten van bus aan diggelen

Een automobilist ging onlangs zwaar over de schreef in het centrum van de Engelse stad Sheffield. Toen de man op een bepaald ogenblik een lijnbus kruiste, haalde hij plots een voorhamer boven om enkele ruiten van het voertuig aan diggelen te slaan. Meteen nadien ging hij ervandoor.


 • 21 Juli 2019 om 13:00

Hartverscheurend: hond klampt zich vast aan doodskist van overleden baasje

Hartverscheurende beelden zijn het uit de Peruaanse hoofdstad Lima. Een hond had er zichtbaar alle moeite van de wereld om afscheid te nemen van zijn overleden baasje. Amateurbeelden laten zien hoe de viervoeter zich met zijn poten vastklampt aan de doodskist van zijn baasje en het vertikt om los te laten. Zelfs wanneer iemand aanstalten maakt om de hond naar achteren te trekken.


 • 21 Juli 2019 om 10:41

Wat verkiezen festivalgangers van Blues Peer: bier of water?

Met deze warme temperaturen moet er af en toe wat verkoeling gezocht worden op een festivalweide. Op Blues Peer kan dat met een fris pintje, maar uiteraard ook met water. Geen al te moeilijke keuze, zo blijkt.


 • 21 Juli 2019 om 07:49

Waarom Ketnet een video maakt van Charlotte Leysen die een potlood slijpt

Je kunt er niet meer omheen op het internet: video’s waarin iemand droge bladeren verfrommelt, een toetsenbord aait of smakkend een appel eet. Waardoor de kijker een tintelend gevoel ervaart en rustig wordt. ASMR heet het fenomeen, oftewel: ‘een orgasme in je hoofd’. Ketnet springt nu mee op de kar.


 • 20 Juli 2019 om 03:25

Paris Hilton en Limburgse “sis” Anouk Matton lanceren single op Tomorrowland

Verrassing zaterdag op Tomorrowland. Paris Hilton kroop op het podium tijdens de dj-set van MATTN oftewel: de Limburgse Anouk Matton. Meer nog: Hilton en Matton brengen met ‘Lone Wolves’ samen een single uit en die serveerden ze voor het eerst aan de festivalgangers in Boom.


 • 20 Juli 2019 om 21:39
❌