[Français Français]
[Contact]

NieuwsKoppen België

🔒
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderAlle Nieuwskoppen

'Verdachte Kerkrade eerder veroordeeld voor doodslag'

De 52-jarige man die wordt verdacht van de dodelijke steekpartij in Kerkrade, was eerder veroordeeld voor een dodelijke schietpartij in Alkmaar.


 • 11 Juli 2019 om 20:49

Totale filelengte op snelwegen in Vlaanderen: 0 km; Trend: stabiel

Op dit moment staat er in totaal 0 km file op de snelwegen in Vlaanderen. Dat is relatief weinig voor een werkdag op dit moment. De trend is stabiel

Franse tiener omgekomen bij beklimmen goederentrein

Een zestienjarige jongen die in een rangeerstation in het oosten van Frankrijk, op een goederentrein trachtte te klimmen, heeft dat met zijn leven bekocht. Hij werd geëlektrocuteerd.


 • 11 Juli 2019 om 20:20

US mayors group adopts resolution not to pay any more ransoms to hackers

US mayors vow not to give in to more extortion demands following ransomware attacks.

 • 11 Juli 2019 om 20:34

Nederlandse rensters heersen in Giro Rosa

Na twee etappezeges van Annemiek van Vleuten, heeft Marianne Vos in de zevende etappe van de Giro Rosa haar derde ritoverwinning in de Italiaanse rittenkoers behaald.


 • 11 Juli 2019 om 20:10

Veel hulpdiensten naar zwaar ongeval met fietsers

Op de Zwarte Plakweg in America heeft donderdagavond een aanrijding tussen een auto en meerdere fietsen plaatsgevonden.

 


 • 11 Juli 2019 om 20:57

Koen Kennis: “Het is jammer dat een goed geheugen veel Vlamingen in de steek laat”

Nog voor de heisa rond de in opspraak geraakte Kris Van Dijck (N-VA) volledig losbarstte, werd donderdagvoormiddag op de stedelijke begraafplaats Schoonselhof een eerbetoon gehouden. Schepen Koen Kennis (N-VA) legde bloemen neer bij het graf van de Antwerpse schrijver Lode Zielens.


 • 11 Juli 2019 om 20:08

Alleen medicijn van 2 miljoen kan Pia (7 maanden) uit Wilrijk redden: “Als de overheid nu niet ingrijpt, is het te laat”

Toen de ouders van Pia Boehnke uit Wilrijk enkele maanden geleden te horen kregen dat hun meisje SMA heeft, een heel ernstige neuromusculaire ziekte, was dat een mokerslag. Toen die diagnose ook nog eens nét te laat bleek te komen om veelbelovende medicatie te testen, maakte dat de klap des te tragischer. Toch probeert het gezin 2 miljoen euro bij elkaar te halen om naar de VS te trekken. “Het is niet makkelijk om het te vragen, maar misschien zijn er wilde weldoeners?”


 • 11 Juli 2019 om 20:06

Uitbater varkensstal pakt geurhinder Boskant aan

De uitbater van een varkensstal die geurhinder veroorzaakt aan Boskant in Vosselaar, heeft beloofd om op korte termijn maatregelen te nemen tegen de overlast.


 • 11 Juli 2019 om 20:00

70% meer motorrijbewijzen in 10 jaar: files zetten Vlaming op de motor

Elke dag worden er meer dan zestig motorrijbewijzen uitgereikt, ofwel 24.100 verspreid over heel 2018. Dat is 70% meer dan tien jaar geleden. “Meer en meer mensen ruilen hun auto in voor een motor om vlot door de files naar het werk te kunnen rijden”, zegt Stijn Vancuyck van Automobiel- en Tweewielerfederatie Febiac.


 • 11 Juli 2019 om 19:00

5 jaar cel voor verkrachting van 17-jarige transgender die voor eerste keer als vrouw uitging

De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft drie mannen veroordeeld tot 5 jaar cel voor de verkrachting van een 17-jarige vrouw.


 • 11 Juli 2019 om 18:38

Tiener klimt op goederentrein en sterft door elektrocutie in Frankrijk

Een zestienjarige jongen die in een rangeerstation in Richwiller, in het oosten van Frankrijk, op een goederentrein trachtte te klimmen, is donderdag door elektrocutie om het leven gekomen, zo is van de gendarmerie vernomen.


 • 11 Juli 2019 om 20:22

Orange en Proximus gaan mobiel netwerk delen

Proximus en Orange België gaan hun mobiele toegangsnetwerken delen. Daartoe hebben de telecombedrijven donderdag een ‘term sheet’ ondertekend. De samenwerking moet beide bedrijven onder meer in staat stellen om een betere dekking aan te bieden en in de toekomst 5G sneller en breder uit te rollen, zo melden Proximus en Orange in een gezamenlijke mededeling.


 • 11 Juli 2019 om 20:21

Gewonde bij botsing in Beringen

Niemand raakte bij de overval gewond. De twee medewerkers werd slachtofferbegeleiding aangeboden. De politie CARMA voerde een buurtonderzoek uit. De verdachte blijft vooralsnog spoorloos. Het onderzoek wordt voortgezet.

 • 11 Juli 2019 om 20:05

Nederlandse rensters heersen in Giro Rosa

Na twee etappezeges van Annemiek van Vleuten, heeft Marianne Vos in de zevende etappe van de Giro Rosa haar derde ritoverwinning in de Italiaanse rittenkoers behaald.


 • 11 Juli 2019 om 20:10

Totale filelengte op snelwegen in Vlaanderen: 0 km; Trend: stabiel

Op dit moment staat er in totaal 0 km file op de snelwegen in Vlaanderen. Dat is relatief weinig voor een werkdag op dit moment. De trend is stabiel

❌