[Français Français]
[Contact]

NieuwsKoppen België

🔒
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderAlle Nieuwskoppen

Marcel Vanthilt wil 100 worden, en andere tv-tips

Wie we daar hebben vanavond op uw televisie: Karel De Gucht, Marcel Vanthilt en Anuna De Wever.


  • 15 Mei 2019 om 18:41

Tranen bij voorzitter van fanclub Tom Dumoulin

De teleurstelling is groot bij iedereen die wielrenner Tom Dumoulin een warm hart toedraagt; de Maastrichtenaar moest afstappen in de Ronde van Italië vanwege een blessure. Bij zijn fanclub vloeiden tranen.


  • 15 Mei 2019 om 18:10

Totale filelengte op snelwegen in Vlaanderen: 92 km; Trend: stabiel

Op dit moment staat er in totaal 92 km file op de snelwegen in Vlaanderen. Dat is normaal voor een werkdag op dit moment. De trend is stabiel

UNEP: 'We moeten het model van productie, consumptie en wegwerpen herzien'

De Belgische diplomaat Bruno Pozzi, sinds 1 april directeur van de Europese afdeling van het VN-Milieuprogramma (UNEP), roept politici op om na de verkiezingen werk te maken van een ambitieus klimaatbeleid.
  • 15 Mei 2019 om 18:04

7.000 dominoblokken van Ledeberg naar Gentse Moscou voor Festival van de architectuur

Voor het Festival van de architectuur in september zullen de Gentse stadswijken Ledeberg en Moscou in deelgemeente Gentbrugge met elkaar verbonden worden door een traject van 7.000 dominostenen.
  • 15 Mei 2019 om 10:00

Een woning kopen of huren: zo maakt u een verstandige keuze

De aankoop van een huis wordt vaak beschouwd als een goede en inflatiebestendige langetermijninvestering. Maar betekent dat dan dat u geld door ramen en deuren gooit als u huurt?
  • 13 Mei 2019 om 11:41

Belgen kopen om de twee uur een Spaanse woning

Vorig jaar hebben 4.108 Belgen een Spaanse woning gekocht, omgerekend gemiddeld elke twee uur en acht minuten. Dat blijkt donderdag uit de jaaranalyse van Azull, Belgisch marktleider in Spaans vastgoed, op basis van officiële cijfers van de Spaanse registratiekantoren.
  • 11 Mei 2019 om 00:00

Emma Thompson heeft rol te pakken in Cruella De Vil-film

Door Maren Vanhouche

De actrice Emma Thompson zal volgend jaar te zien zijn in de nieuwe film over Cruella De Vil. Dat meldt het tijdschrift Variety. Wie ze precies zal spelen is nog niet duidelijk, maar ze komt alvast in het goede gezelschap van Emma Stone terecht.

De nieuwe Cruella De Vil-film mag een nieuwe topactrice aan haar lijstje toevoegen. Volgens het Amerikaanse blad Variety heeft Emma Thompson een rol te pakken in de prent die ‘Cruella’ zal heten. Eerder werd Emma Stone gecast in de hoofdrol, als een jonge Cruella De Vil. Het is nog niet zeker welke periode uit het leven van de excentrieke slechterik centraal zal staan. Ook wie Thompson precies zal spelen is nog onduidelijk. Maar de Britse heeft al meer dan genoeg ervaring met Disney-films. Zo was ze de afgelopen jaren te zien in ‘Beauty and the Beast’ en ‘Saving Mr. Banks’. Craig Gillespie, bekend van ‘I Tonya’, zal de live-actionprent regisseren.

Bontjassen

Cruella De Vil is een fictief personage uit de ‘101 Dalmatiërs’-boeken dat obsessief jacht maakt op de zwartgevlekte puppy’s om hun vacht te verwerken tot bontjassen. De boeken verschenen in 1956 en vijf jaar later volgde de iconische Disney-tekenfilm over hondenouders Pongo en Perdita die hun kroost moeten redden van De Vil. De bekendste vertolking van de slechterik staat op naam van Glenn Close in de live-actionfilm uit 1996. Of iemand haar interpretatie kan overtreffen, zullen we volgend jaar te weten komen wanneer ‘Cruella’ in de bioscoopzalen zal verschijnen.

Het bericht Emma Thompson heeft rol te pakken in Cruella De Vil-film verscheen eerst op Metro.❌